Skládací kostky-Lídl

22.08.2012

Milé maminky,chtěla jsem se zeptat. Nekoupila jste některá tento týden v Lídlu skládací kostky? Já je koupila malému a vůbec nejsem zpokojená. :( Když sme byli my děti, tak kostky fungovali,že poskládáš jeden obrázek a pak se různě otáčelo celým sloupcem kostek a vznikl nový obrázek. ;) Teď ty kostky jsou horší než puzzle, každý obrázek musím poskládat zvlášť. :( Ať otáčím jak otáčím nemám šanci dostat z toho víc než jeden obrázek. Je na nich napsané 3+ no mám problém i já to postavit. Je to jen můj pocit, nebo jsem koupila nějaký nepodarek? Děkuji za odpovědi. Petra :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj dcera ma z lidlu dvoje kostky.ted ji byli 3 roky a je s nima spokojena.Umi je postavit uplne vsechny.Mame i po tatkovy ty dreveny co se daji otacet dokola,ale ja si myslim,ze ty z lidlu jsou lepsi trenuje si pekne pamet.To je muj nazor.

ahoj mluvis mi z dusw,ty dbesni kostky stoji za prd.tak jsme vyndali kostky po tatkovi takovy ty dreveny s obrazkama a nejvetsi spokojenost.neni nad starou kvalitu ze?

Tak dřív vůbec ty hračky byly jiné-lepší. Kostky jsem sice malému kupovala ty o kterých mluvíš, kde otočíš sloupecm a máš hned další obrázek, ale zass je má malej rok a skoro všechny obrázky už odloupaný :00: A nijak levné tedy nebyly.

In reply to by Ivik77

Jj, dřív byli rozhodně hračky lepší. :one: Moje mamka odložila všechny hračky po mně i bráchovi a pořád poslouží když tam dojede náš malej ;) . Zato ty nový jsou nějak málo odolné, už sme několik i museli vyhodit a to malej s něma nehází a je na ně hodně opatrný. :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka