Malej hambář

17.08.2012

Ahoj holky...zajímalo by mě, jestli jenom my máme doma takovýho hambáře :-) Malýmu bude za měsíc 2,5 roku a poslední dobou se velice intenzivně zajímá o svého pinďu. Došlo to tak daleko, že jakmile je chvilku nahatej, okamžitě si ho začne šmrdlat. Pak ho má v pozoru a začne kňourat, jako by ho to bolelo. Vim že je to normální, proto ho nechci okřikovat, ale kvůli tomu jsme přestali i s vysazovním na nočník, protože jakmile nemá plenu, stáhne si slipy a jede. Teď se naučil že běží do postele, tam si s nim hraje a když na něj přijdu, rychle se přikryje a dělá že spí :-) (že by to viděl u táty?) :s: Myslíte že to mám ignorovat, že ho to přejde? Neřešila bych to, ale je to blbý kvůli tomu čůrání, musí mít pořád plenu a přitom mu nočník už docela šel...díky za vaše názory!

U nás se šmrdlá taky pořád , začalo ho to ve 2 letech tak zajimat že si už i sám stahuje předkožku, tak že ve vaně stačí říct umyj si šulinka a malý spokojeně jede, přetáhne vymydlí.Tak nějak to neřeším, většinou to dělá jen když je bez slipečků a kalhot , tak že vlastně jen doma,dcerka v jeho věku taky stále zkoumala co má dole a přešlo to samo i když u chlapů -kdo ví :s:

Ahoj, Petik má dva a třičtvrtě a dělá to taky. Ale když si ho "šmudlá", tak mu hned řeknu, ať si ho rovnou přetahuje (pořád nemůžeme přetáhnout), a to ho už nebaví tak moc :D ale nahatého ho moc nenechávám, protože po několika měsících už mi to lezlo na nervy. A když "mu stojí" to ho to taky bolí, asi kvůli té předkožce. Už jsem mu ale opatrně říkala, že je velký, že by to měl dělat jen doma, a né na bazénku na zahradě, kde je návštěva. Nemyslím si ale, že by to bylo něco extra odlišného, minule se v bazénku sešli 3 stejně staří a všichni tři měli neustále ruku mezi nohama :D Srandovní je, že někdy sedí u TV, vyvalený na sedačce a ruku na pinďovi, a jak kouká na pohádku, je úplně v tranzu. to se můžeme s manželem potrhat smíchy :s:

já mám hambáře dva... oba jsou od 20 měsíců bez plen a od tý doby se veeelmi intenzivně o pinďoury zajímaj :D - u mladšího to neřeším, ale u toho čtyřleťáka už docela jo... nevím, jak mu vysvětlit, ať si ho šudlá jen o samotě, když ho nikdo nevidí...

Náš malý (2 a 4 měsíce) to dělá taky a hrozně se tomu chláme :///: a navíc se pořád vyslíká,příjdeme domů,já ho převleču do tepláků a v momentě je nahatý jen v ponožkách a nechce se oblíct,líce nahý po celým bytě a ječí že se nechce oblékat!Na hrnec teda chodí furt normálně,ale za to čůrá ve stoje,tak musím mít pod hrnec plenkovou podložku!

Tohle dělají děti normálně..všechny ne tolik intenzivně,ale dělají.Náš skoro 15m syn to dělá taky,jenže on ještě nemá ten pocit studu,takže to dělá kdekoliv když je nahatej,tak se spíš těšim až si začne uvědomovat,že se to nedělá před někym..Já bych ho nechala být a na nočník normálně dávala dál a snažila se ho nějak zabavit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky