Máte doma pejska??Jakou rasu?

16.08.2012

Ahoj holky, uvažujeme s manželem, že bychom si pořídili pejska. Máme jednoho syna (3 roky) a druhé dítě neplánujeme, tak aby měl malej nějakého ,,parťáka,, :) Chci se zeptat, jakou rasu máte a kde bydlíte?Jestli ho máte na zahradě a nebo v bytě(jak velikém)?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, my máme oříška-její táta je kříženec australskýho honáckýho psa a labradora a u mamči ani nevíme. Je to krásná flekatá 18kilová psí slečna. Pořizovali jsme si jí ještě před dětma. Je jí 4.5roku. Malej jí občas tak zlobí, že se divím že si to nechá líbit, ta čubinka snese víc jak já :€): Bydlíme ve 2+1 a jelikož nám čubina hodně líná celý rok v kuse, tak se snažíme aby byla jen v kuchyni, ale chodíme na procházky, tak se vylítá. Je docela temperamentní, splašená a energická, tak to chce ještě se 2 dětma dost trpělivosti :€): ale máme jí rádi a nedali bysme jí, ač občas zlobí. Já myslím, že na plemeni ani moc nezáleží, každej pejsek má vlastní osobnost a i výchovou se dost změnit.

Hojky,my máme dva mopsíky.. Sice mají období línání,ale nevadí nám to nějak.. Chce to prostě o ně trochu pečovat a je to ok. A se synem jsou oba parťáci k nezaplacení:0))Máme je v bytě:0)

ahojky, my máme labradorku, je to naše zlatíčko. Je suprová k dětem i k lidem. Máme ji teď u baráčku, ale žila 7 let v bytě a taky v pohodě. Teď máme od ní i prcky na prodej a jsou prostě kouzelný. Kdybych nebyla těhotná, tak si ještě jednoho necháme, ale já se chci soustředit na mimi.

my teda bydlíme v bytě, tak máme jen kočku a rybičky, ale švagrová a stchánovcema si pořídili čokoládového labradora. my jsme tam dost často takže skoro jako by pejsek byl náš, navíc se tam časrm budem stěhovat a pejsek tam bude zůstávat, takže vlastně náš bud :) naší malé jsou 2,5 a lepšího parťáka bych si pro ní nedovedla představit. je to ještě štěně, takže je maximálně hravá, jak spolu blbnou je fakt neuveřitelný :s: jinak si ale myslím že musíš hlavně narazit na psa s dobrou povahou!

my máme bígla a jestli nemáte zkušenosti se psy, tak nedoporučuju.
jsou krásní, milí, hodní, ale takoví trotli hyperaktivní, nenažraný popelnice a neuvěřitelní tvrdohlavci :00: a taky strašně líná, takže neustále doma vysávám
máme ho přes den venku a na noc doma, v zimě je jenom vypouštěnej na zahradu, jinak má pelech na chodbě

Jestli ho chcete mít v domě/bytě doporučuji pejska nelínajícího. Bišonek, maltézáček, yokršír... my máme bišonka. Syna miluje a já miluji ji, protože ji pohladím i mokrýma rukama a mám ruce bez jedného chlupu a to je v domě s dětmi k nezaplacení!!!

Ahoj, moc doporučuju rasu Kavalír king charles španěl. Pejsek se moc hodí k dětem, je vzácně snášenlivé povahy, roztomilý, citlivý a je i hezký. Na péči není moc náročný, je třeba ho občas vyčesat. Já mám ted už druhého, vzali jsme si ho z útulku a na léto ho i stříháme, i když se toto plemeno normálně nestříhá. Je ale pravda, že není vhodný žít venku. Delší pobyt venku, nebo dlouhé procházky má rád, jako i pobyt doma v bytě. Je nenáročný, hlavně když ho má někdo rád a pohladí ho. Svou láskou vše vrátí.

irena1111

my máme belgičáka a je na zahradě, s malou si rozumí moc dobře, dřív když jsem bydlela v bytě tak jsem měla yorkšíra ale k dětem bych ho nechtěla, kdyby to bylo do bytu tak bych asi uvažovala nad toy pudlem

my máme čivavu a yorkšíra ... oba jsou s dětmi v pohodě ... kámoška měla kavalíra a taky super :-)a bydlíme obě v bytech

takže budete venčit vy 2 na střídačku...
u malých dětí si myslím stačí zvířátko do bytu, typu morče, andulka.... stejně se o to staraj převážně rodiče

Ahojky, my mame boloňského psíka...je to nejuzasnejsi pejsek:) takovej mazel, plysacek.mame byt 3+1. Max vydrzi doma sam klidne 12 hodin kdy jsme v praci a vubec nic nevyvede ani nepočura.je nenarocnej ma 5 kilo a nejvetsi vyhoda je ze nelina, takze doma nemam ani chloupek:)

My mame yorksira. Meli jsme uz pred narozenim syna(2 roky).Zijeme v rozlehlem byte o velikosti 160 m2. :a:

Ahoj máme doma dva Westíky bydlíme v bytě 3+1 a pejsci jsou úplně v pohodě děti úplně miluji je to pejsek malé velikosti (do 10kg) Ale jak to je u lidí tak i u psů můžeš si koupit hafíka co ti doporučuji a zrovna dopadneš tak že to bude lej hajzlík! jediné co ti nedoporučuji je Jackruseel teriér.....né že by to nebyl skvělej pes ,ale potřebuje fakt 100% pozornosti a nesmí se nudit jinak likviduje ...a je to teda raketa ......jinak myslím, že je lepší nelovecké plemeno ...lovečtí psy mají svůj temperament a je pak složitější výchova .....co teda já jsem zažila otec ten má chovnou stanici z jagteriérama tak vím jaký jsou to paličáci ...oni teda všichni teriéři jsou an výchovu složitější co já vím ...

Ahoj mám jezevčka 14 let a prošel se mnou jak byt 1+1 tak barák s malou zahrádkou a ted jsme v 2+1 a je gaučový typ občas se u tchýně proběhne na zahradě ,ale zdá se mi nejštastnější jak kdekoliv kde jsme byli. Chtěla jsem pak border kolii ale do bytu si to nerisknu tak pak budu vybírat mezi maltezačkem a bišonkem (chci třeba ještě jedno dítě) a ted jsem měla pesana na kapačkách musela ho tahat do schodů což nebyla sranda má přes 8kg a já byla 4-5 měsíc těhu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka