První kontrola při snažení

13.08.2012

Krásný den přeji všem snažilkám, těhulkám a hlavně těm, které mě zde podporují :€s€:

Dnes jsem navštívila doktorku nejen kvůli pravidelné prohlídce, ale abych se jí svěřila, že se už pár měsíců snažíme a aby nám dala pár rad :///: Začala jsem jí vyprávět, že tedy chceme :°O°:, že se snažíme již 4. měsíc. Nejdříve řekla to, co říkají všichni, že máme ještě čas, tak jsem jí hned na to odpověděla, že mám staršího muže, jestli třeba nemůže být problém na jeho straně :? Řekla, že je ještě mladý, a pokud již jedno dítě má, tak nepředpokládá žádný problém, pokud SE ALE NEŽIVÍ JAKO ŘIDIČ :w: což se živí, jezdí s Family Frost autem. V tom případě by mohl být problémek s tím, že sedí v autě a kulky se mu "zapařují" a pokud se nám nezadaří do října/listopadu tak ať se zastavím a někam ho pošleme :00: Dále jsem jí řekla, že bereme kyselinu listovou, šumáčky a polovička zrovna dobrala zinek, a že mi kamarádka daruje skoro plný GS Mamavit, a že chci muži pořídit Selzink. Tak říkala, že žádný z vitamínu přímo nepomůže otěhotnět, že to jen pomáhá proti možný problémům při vývinu. Pak jsem si vyskočila na křeslo a po chvilce mi řiká, že mám mírně zakřivenou dělohu ale jen malinko, takže po :sex: žádná gymnastika v podobě svíček ale hezky na bříško. Jinak další novinky co jsem nevěděla :

1. To jak se tu říká, že :sex: obden tak ne-ne, měla by být pauza před ovulkou aspoň 5 dní, je to to samé jako když jde muž na spermiogram, taky musí být pauza ale byla háďata v plné síle. Takže od středy půstujeme :)

2. Žádná studená sprcha před :sex: jak jsem se už také dočetla, aby se rozprodila krev ale jen kulky "osvěžit" ve vlažné vodě, protože by měly mít teplotu nižší než tělo, což jsem taky nevěděla :)

3. I když měřim bazální teplotu, tak bych měla zkoušet ovu testíky. Přijdou mi drahé ale možná, že je tedy vyzkouším :dance:

Takže uvidíme, co nám přinese tento měsíc, zase jsem nabrala nové zkušenosti a znalosti, jsem ráda že nakonec žádné testy nebudou, oddychli jsme si :€h: Ovulka by tedy měla přijít kolem víkendu, grafík zatim zvláštně poskakuje ale snad bude všechno v pořádku a brzy se konečně dočkáme :€O: Děkuji všem za podporu! Mějte se krásně, přeji brzkou radost s // čárkama a těhulky pohlaďte bříška :a:

PS: tady je můj odkaz na grafík, kdo by se chtěl podívat http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Karol89/grafy?c=-8588577484854775808 a ještě jednou děkuju, jste zlatíčka :h: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka