Rodina

25.10.2007

Tak si tady čtu,jak jste všechny šťastné,tak vám to opravdu přeji,fakt.Ani nevím,jestli to sem mám psát,ale pořád na to musím myslet.
Sotva jsem otěhotněla,před 5 měsíci,se začalo všechno kazit.Mamka se musela odstěhovat k babičce a její dvě ségry,hlavně ta jedna,pořád mluví o vyplacení jako za ten byt,tak se domluvily.A ta jedna pořád něco chce,nic jí není dobré,naposled si vymyslela něco s potvrzením od notáře.Nutno říct,že o babičku neprojevila celé 3 roky zájem a ze dne na den se s námi všemi přestala bavit-doteď neřekla proč.Chvíli to vypadalo,že se starat začne,ale po všech slibech už nebylo nic.
Do toho rekonstrukce bytu a tak.
Já jsem strašně ráda,že mám takovou mamku jakou mám a moc mě trápí,že v životě neměla klid,zvlášť když otec byl hroznej,oddechly jsme si,když se konečně rozvedli.A teď zase něco,do toho si babička zlomila ruku a ve všem teď mamku využívá.Já mám babičku ráda,ale to její zneužívání situace je někdy hrozné.
No ale jde mi o to,že kvůli těm situacím,kdy musím stále něco řešit,neprobíhá moje těhu tak,jak jsem si představovala.Jako by na mimi nebyl čas,snad jen s přítelem si víc popovídám,jsem ráda,že ho mám.Ale je mi to všechno líto,někdy až musím nad vším brečet,někdy se zas držím a beru to s nadhledem,ale to nejde donekonečna.
No snad mě aspoň někdo pochopil.
Mějte se všechny moc krásně a užívejte co nejvíc to jde,já se také pokusím!

Jituško nic si z toho nedělej, všude je něco a máloky vše probíhá tak jak by jsme si přáli, jen si v tom těhotenství vše ještě víc berem, což ženský dělaj i když nejsou těhotný!Mám doma teď realitivní pohodu, ale mamča je nemocná a můj bratr je už podruhý zavřenej a na jaře se má vrátit a vím, že ikdyž je teď mamulka víc v klidu, protože je klid, tak vím jak to na ní a její nemoc dokáže působit když bratr něco vyvádí a bojím se toho. Pro něj je lepší když je někde zavřenej a pro naše taky, ale až bude na svobodě bude si dělat co chce a až budou nějaký průsery nebo neco bude potřebovat a jeho svělý kámoši se na něj jako vždy vykašlou tak příjde a máma zas bude mít nervy na dranc, ale bude se to snažit zas nějak vyřešit, protože to je prostě její dítě!! Je to těžký nikdy nevíš, děti, rodiče ani příbuzný si prostě nevybereš. Ale aspoň vidíš jak máte pěkný vztah s mamkou a s přítelem, protože to se vždycky pozná až když jsou problémy, jak moc těm lidem navzájem na sobě záleží. Podívej se na to z téhle stránky a miminko až vyskočí si o svojí poroznost řekne až vyskočí a rozzáří vám život i mamince neboj:)))

In reply to by Ditousek

Dituš,moc díky,taky to nemáš sama jednoduché,ale máš pravdu-rodinu si nevybereš.A ještě jedna pravda je ta,že v krizi poznáš opravdové charaktery.Já si chci užívat a tak,ale prostě když vidím,jak se trápí,vždy jí to chci ulehčit a to musí jít mimi trochu stranou-ale vždy si s ním promluvím,když kope (teď teda moc ne) a těším se třeba až pojedu v úterý na UZ,kde si ho i natočíme.Jen ta radost a i ty nákupy nejsou takové,jak jsem si myslela.Počkáme a až bude po všem,spadne mi kámen ze srdce.Tobě i mamce přeji hodně štěstí i zdraví,toho není nikdy dost.Děkuji za odpověď.

Ahoj, no jjá Tě tedy chápu, bydlela jsem 5 let u mé babi a věř mi že to nebyl žádný med. Byly jsme propojené dveřmi, žádné pánské návštěvy, žádná hudba, jen tv a potichu měly jsme společný záchod (hrůza) a mýt jsem se chodila k našim, pěšky to byl pěkný kus. Pořád byla u mě, babi má velkou! nadváhu a koupe se jednou za měsíc, tak jistě no nemusím dál rozvádět, že její návštěvyx nebyly příjemné, kradla mi věci z lednice a tak a pořád mi někde šmejdila. A vůbec toho bylo všeho hodně to bych toho popsala listy a listy. Naštěstí jsem se letos vdala, máme byt a bydlíme společně je to nejvíc a nejvíc super, hlavně jsme spolu. Jinak abych Tě trochu dostala do obrazu čeho je moje babi schopná: těsně před svatbou mi zemřel děda - její muž a den před smrtí byl na kapačkách už ho nikdo neprobral, věděli jsme co se děje, jen ležel a dýchal otevřenou pusouv nose měl hadičky no a babi ho začal krmit přesnídávkou, co myslíš, že se asi stalo? Málem to nejhorší a tohle dělala před námi všemi. Můj jorkšírek má střevní virus a má přísnou dietu, jiank dostane velký průjem a teče mu z konečníku krev, tak říkáme babi nerkm ho, jo vepřová kůže jí neužkodí a slané tyčinky taky ne, málem mě omyli. Když jsem šla venčit měla takový průjem že ohodila výtah.
No nikdo nemá na růžích ustláno. Podle mě je nejlepší se osamostatnit a mos se do takových napjatých situací neplést, je to pak horší. Navíc to škodí nejen Tobě ale i Tvému miminku.
Přeji mnoho sil a ať se to zlepší!!!

In reply to by ajax

Děkuju,taky jsi to tedy neměla lehké.Já to nechápu,že staří lidé můžou být takoví a horší než ítě,protože na dítě můžeš zařvat a plesknout ho,ale na ně ne.Tak jsem ráda,žes to zvládla a že jste spolu,držím pěsti apřeji krásné dny.Děkuji,že ses ozvala:)

In reply to by jituška

Všechno se časem změní uvidíš, vždyťi to že Vás bude víc je změna a krásná, ne? S lidmi tohoto rázu nikdo nic neudělá, záleží jen se k tomu postavíš. My jsme se osamostatnili a mác pocit, že po delším čase odloučení je to lepší. Babi si tedy váží každé mé návštěvy. Tak tedy mnoho zdaru a hlavně hlavu vzhůru. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka