stehovani...zmatek jako blazen

13.08.2012

Ahoj holky,spis se jdu vypsat nebo se z toho zblaznim.Pritel mi vcera rekl,ze by se chtel odstehovat do Ostravy odkud pochazi,ze tam se da vydelat vic penez nez u nas,kde ted bydlime.Je to malinky mestecko o deseti tisicich obyvatel.Tim mi udelal velkou caru pres rozpocet.Porad koukam na reality,aby jsem neco koupili a nadavali penize do podnajmu,mam tady rodinu a kamarady.Kdyz si predstavim,ze on tam bude chodit do prace a s kamaradickama po hospodach a ja sedet doma s miminem,tak mi je do breku.Navic se nemuzu zbavit pocitu,ze tam bude jeden cikan vedle druhyho...Vubec nevim jak reagovat,penize jsou fajn,ale za jakou cenu...

Ahoj no tak to je vážné rozhodnutí ,ale zase se musíte domluvit vy dva a zvážit všechny pro a proti.Já tedy z Ostravy pocházím (Poruba )teď bydlíme těsně za Ostravou v domečku na vesnici a jsme maximálně spokojená .Je fakt že musíš vybrat lokalitu kde nejsou cigáni ,nebo drahé RPG byty ale to tvůj přitel určitě zná .Taky si jsem si vždycky říkala ,že bych šla s manželem do jiného města za prací,opustit kamarády ,svoje to je dost těžké .Ale i tady si najdeš kamarádky ,najdi si je dříve než se přestěhuješ .Holky se tu seznamují a setkavají .

ahojky je to mazec,co tak najednou ? určitě neměj strach ostrava není jen o cigánech :D rozhodně se vyhni lokalitám vítkovice,přívoz,část mariánek,dubina.. zato doporučím hrabůvku,porubu,výškovice. každá část ostravy má svoje,my žijeme v hrabůvce a jsme maximálně spokojení,ted jsme si koupili svůj byt a přestože je přítel z "dědiny" je tady spokojený. :) a s kamarádkama tady bych si taky hlavu nelámala,je teda potřeba vybrat správně protože některé ženské..no co si budeme povídat stoji za hovno. A pokud původní bydliště není 350km od Ovy tak nepřijdeš ani o rodinu ani o kamarády. A neuvažoval i o jiném městě ? třeba tak at to máte oba kousek kam vás srdce táhne ? držím palce při výběru bytečku,domečku.. :a:

Ahoj asi to bude těžké rozhodnutí, ale zkuste se třeba domluvit na kompromisu... Nějaké město na pulce cestě jak k tvojí rodině tak i k jeho. My když jsme s přítelem chtěli kupovat byt tak já chtěla na jižní moravu kde mám zbytek rodiny (rodiče už nemám) ale on by to asi nedal a jeho rodiče taky ne, takže jsme couvla a chtěla mít hlavně svoje bydlení pryč od jeho rodičů a sestry... Musíte to hlavně pořádně promyslet a plně chápu tvoje obavy, že on tam bude mít spoustu kamarádů a ty nikoho. Navíc můj názor je že Ostrava je doupě... já bych dobrovolně nešla i když z tama máme spoustu fajn známích. A práce dnes není jistá nikde. Držím pěstičky ať se rozhodnete tak abyste toho ani jeden nelitovali :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka