Ahojky jakpak se máte?

13.08.2012

Ahojky holky moje dubnové, ale i ostatní. :h:
Jakpak se máte a co je u vás nového? A jak jste na tom s nevolnostmi? Já mám celodenní a nejhorší to je když se najím, začne mi být hrozně těžko, na zvracení tak si musím lehnout protože jsem jak na kolotoči. :00: Nejhorší je že to vůbec neznám a nevím kdy to přejde u dcery jsem žádné nevolnosti neměla, takže manžílek je na koni protože si myslí že to bude kluk :cc): kterého si tak strašně přeje :s: :s: :s:

ještě nafotím bříško, sice jsem v 7.týdnu ale bříško už mám pořádné :s: :s: :s: tak se pochlubte taky :k:

Ahoj holky asi budu patřit k vám.. jsem dnes presne konec 5tt, jak se k vam muzu pridat?? Jinak me je tak nejak divne, na ultrazvuku je krasny vacek pry tehotenstvi je v poradku akorat jsem byla vcera se zaspinenim v nemocnici ale vse opet ok.. jen mi predepsala utrogestan.. Jinak uz mame dvou a pul leteho klučíka míšu a ten mi ted dava zabrat :-)) i kdyz kdyby jen ted ten dava zabrat snad kazdemu a porad :///:

Ahoj Lucíš :a: ,tak já jsem si v noci užila :00: !Pořád mě tam tahá,ale uklidňuju se,že se roztahuje děloha :) !Ale už je to trochu lepší :) !Ale bolí mě v kříži :s: :///: !Připadám si jako hypochondr :s: !

In reply to by Lucky

Ahojky Lucí :h: Jojo o mě taky jak jsem ti psala už včera taky mě bolí v kříži, dneska je to lepší ale včera to bylo jako kdybych to měla dostat. :00: no hlavně že je ti už líp já na tebe pořád myslela, kdyby cokoliv tak si k tomu doktorovi zajeď za to nic nedáš :kiss:

keti tak ti drzim palecky at se vam chlapecek splní :h: my chceme taky chlapecka :h: ja mam taky brisko ale navecer je nejvetsi tak si rikam ze je to asi nafoukle protoze co by v nem bylo tak velike myslis to jak se zvetsuje ta deloha?ja videla totiz nektere fotky tehulek priklad treba z osmeho tydne tehuu a meli opravdu brisko tehu krasne ale rikala jsem si jak je to moznééé vis.jinak me trapi docela zacpa :(

In reply to by misicka

Já už ho prostě nezastrčím, doktor poznal že jsem těhu podle pohmatu, mám knížku kde píšou že v 7.týdnu je děloha veliká asi jako grapefruit :s: takže asi proto :h: já jsem jak ve 4.měsíci a přitom jsem dneska 6+5 podle ms :s:

Ahoj Luci, mě je zle jen jak si vzpomenu, že mám zítra opět testit :D ...jen padne myšlenka na možnost :€O: rozbuší se mi :h: a mám návaly jak hrom a je mi na omdlení :00: A Ty s Kačkou byste si přály víc co? :k: :k:

In reply to by Scorpio

Ahojky Lucí, moc ti držím palečky ať sílí, někdy to trvá déle než zesílí, ale zítra už určitě bude zase o dost silnější :h: Kačenka říká to se uvidí buď se narodí chlapeček nebo holčička to nevadí :s: :s: :s: mě je to úplně jedno hlavně když to bude zdravé a vše bude v pořádku a tatínek chce chlapečka ale kdyby byla holka tak by byl taky moc rád, on spíš kvůli vláčkům autíčkám a tak :s: :s: :s:

Luci ani mi o nevolnostech nemluv :€[€: .Je mi zle už 4. den skoro pořád.Sice nezvracím,ale žaludek mám pořád až v krku a na jídlo se nemůžu ani podívat :00:.To samé jsem měla i u obou holek,tak se připravuju na 3.:girl: ,i když bych si stráášně přála malého rošťáka,nebo klidně i 2 najednou :s:
Ve čtvrtek jdu na první ultrazvuk.Mám z toho ale docela strach.Bolí mně i docela často dost v podbřišku,jak kdyby mně tam něco tahalo vevnitř,taková píchavá tahavá bolest,ale naštěstí nešpiním.Mám obavy,aby bylo všechno v pořádku,ale musím věřit,že jo ;)

In reply to by Heelenka

Holky s tím bolením v podbřišku, včera mi tohle psala i Lucinka, pokud to bolí hodně je lepší si zajet na pohotovost :k: , ale jinak jestli to nebolí moc je to prý normální tak nevím co je na tom pravdy že prý se roztahuje děloha, já mám občas v noci jakoby křeč ale hned to přejde. :? Jinak ty nevolnosti jsou hrozné já občas i zvracím a je jedno jestli je ráno nebo večer :€[€: jediné co dokážu sníst a není mi po tom zle je hroznové víno ale to zase člověk nemůže jíst pořád ;)

In reply to by Ketinka

takme spatne neni a ani u hlek predtim nejak nebyvalo,ale porad mam chut na slany veci dost,na hamburgry a hranolky a takove veci takze to opravdu bude asi kluk pac u holek to bylo jine:-)ketinko tu holku jsem jeste nepotkala takze nevim ten vysledek pohlavi zatím.dneska jsem 5plus tri uz se radim do sesteho tydne?22 jdu na kontrolu ale strasne moc dlouuho to trva nez to utece,vubec nemam chut na sex a uz je mi pritela lito,vcera sem to zkusila aby se nereklo ;) a uplne me pichlo v brich tak sem se lekla a myslela jsem hned na miminko a nejak to neslo a byla jsem uuplne unavena no proste katastrofa :00: doufam ze to semnou vydrzí :///: a porad na nej jen rvu mam hormony uplne v prdeli vytocim se kvuuli kazde blbosti,rikal me ze bude delat 25hodin denně :s: snad se to brzy zmeni jsem jak nejaka hyena.a kolik ste vy tedka presne holky??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka