Přetáčení na bříško ve 3měs.-palačinka:)

09.08.2012

Ahoj holky, moje malá se už ve třetím měsíci přetáčí ze zad na bříško, což je super, jenže to dělá snad každou minutu a na bříšku se pak vzteká, takže jí furt jako palačinku převaluju zpátky na záda. A hlavně se přetáčí jen na jednu stranu...Takže když jí dám spinkat, musím jí uspat v ruce, protože se při usínání furt převaluje a zas na tom bříšku nevydrží a zpátky to ještě neumí....uff. Jak to máte vy s prckama?taky je furt palačinkujete??:))

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj - malému budou příští týden 4 měsíce. Na břicho se přetáčíme taky už dááávno :), když na to přišel tak nedělal nic jiného - jak se dotkl země či postele hups a byl na břiše - no upřímně ho to do dneška nepřešlo, jen už se trošku míň vzteká. No a u mě přetočení na záda nepomáhalo - to se taky vztekal. No a taky uspávám do dneška přes den na ruce, nebo jak ho položím tak se jen převaluje. Jo a teď když se probouzí tak tak, že se cca po 20 minutách spánku najednou přetočí na břicho, vyvalí očička a je po spánku :s: . Jinak my jsme pěkní vzteklouni už od narození. Nejvíce to vztekání přešlo, když už si teď na tom bříšku zvedne ruku s mává v ní s hračkou a pokouší se jí nacpat do pusy. No a na záda se ještě nepřevaluje. To když dřív udělal tak spíše náhodně protože nedržel balanc. No a zatím se přetáčí jen na tu jednu stranu. Ale už začíná sem tam trénovat i tu druhou. Takže to vypadá, že máš stejnou čiperku jako já, moc zdravím :a: .

In reply to by Zorka

Tak teď jsem se šla podívat na fotky - tak přesně ve 2 měsících se převaloval na bok a ve 2,5 měsících se převaloval na břicho - a dlouhý měsíc se na tom břiše pořádně vztekal. Až nyní je to trošku lepší. Ale přišla jsem na to, že chce mít pořád pozornost, takže pokud si chviličku hraje sám, pak se mnou, pak ho mám na gauči a tak celý den tak je hodný - prostě musí mít pořád někoho u sebe.Jinak mi v poloze na bříšku i koupeme :€s€: a sem tam už i vozíme v kočárku.

In reply to by Zorka

Jéé, to je šikovnej! ;) Moje první cácorka musela mít neustálou pozornost, jinak plakala, ted je výhoda, že si starší všímá mladší a stačí, aby jí před obličejem mávala chrastítkem a je o zábavu postaráno:))) Jj, mamánkový období bude ještě dlouho :///:

In reply to by Zorka

No jo, jsou šikovní! Moc si to nepamatuje, ale řekla bych, že moje první holčička začala min o měsíc později...
Taky chvilku na bříšku vydrží, kouká, plácá ručkama a pak je to špatný:) Chudáčci jsou bezmocní :) :a: :a: :a:

jo jo,měli jsme to přesně tak,pamatuju si to jako velice zábavné období :s: :s: hlavně tam to uměl brzo a zpátky se to učil dlouho,takže co si pamatuju,tak to trvalo fakt docela dlouho :///: naštěstí pak už se mu nabříšku líbilo,tak tolik neřval :) převalování přes jednu stranu je niormální,do 14 dnů dopiluje i tu druhou neboj :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky