jak děláte rajskou pro kojence(10 měsíců)

09.08.2012

Ahoj maminy, jak prosím Vás děláte rajskou pro kojence(tak 10 měsíců).
děkuji :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

dali jste jim tu rajskou hned a nebo postupně jak u zavádění příkrmů? rajčat.protlak měl zatím jen ve skleničkách. a někdy mu dám olízat rajčátko.
tak myslíte, že už můžu normálně mu ji dát ?

Já teda dělám z rajčatového pyré valfrutta a nezahušťuji není to potřeba... a pokud mám dostatek rajčat ze zahrádky tak normálně z rajčat a to také není potřeba zahustit když dáš dost rajčat.
na cibulce nechám zatáhnout maso a podleju vodou a dusím klíďo 4h + koření bob. list, nové koření pak přidám pyré a dochutím (cukr)....

malá ji měla porpvé v 9 měsísích a to takovou: na másle jsem osmažila cibuli a nakrájená oloupaná rajčata, zalila trochou vody aby toho bylo na víc dní a zahustila normálně mouou s vodou...moc jí to chutnalo.

Taky jsem dělala normálně a ještě jsem přidávala najemno nastrouhanou mrkev, ta to zahustila a trochu osladila :a:

já bych asi ubrala koření, nebo jí spíš pak trochu naředila. Máme rádi dost kořeněnou a sladkou.

In reply to by Sabor

S pár těstovinami proč ne. Já se vždycky trošku řídila podle toho, co se s jakým označením prodávalo ve skleničkách :-) takže pokud třeba Hami dělalo rajčata s těstovinami od 10. měsíce, tak jsem zkusila dát malé rajskou.

Běžně jako pro nás, jen jsem před tím, než jsem tam přidala nějaké dochucovadlo nebo jsem to dosolovala, tak jsem odendala extra pro prcka.

normálně...
orestuju cibulku, udělám jíšku, zaliju vývarem, a přidám krájená rajčata... bobkový list a nové koření... nakonec trochu cukru...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky