Jsou kroksy pro děti nezdravé??

08.08.2012

Ahoj, pořizuju malému kroksy. Jsme v baráčku a teď v létě je to pořád dovnitř a ven a já nestíhám Tomáškovi sudnavat a nandavat boty a protože si teď zkouší chodit v mejch a taky už se mu i podařilo nandat si svůj sandálek (akorát na druhou nohu a taky to neumí zapínat a rozepínat), tak jsem si říkala, že mu dám kroksíky na běhání po zahradě. Ale prej jsou pro děti nevhodné, protože už jsou vytvarované. Nevíte o tom něco? Díky.

Podle me kvalitni nejsou,na druhou stranu ale maly nosi kvalitni boty,a stejne musi chodit k ortopedovi a nosit ortopedicke vlozky,ze ma ploche nohy.Na to prebehnuti to snad nevadi,ale kvalita asi nic moc :n:

samozřejmě,že na trvalé chození vhodné nejsou-ale na přeběhnutí po zahradě je můžeš klidně nechat :) nejhorší je na nich to,že nemají pevný kotník,tu nožičku nijak nedrží :(

A kolik cca stojej ty "originální"? Mně to spíš zatím připadalo, že na těch dražších se asi hlavně platí sama značka. Jako třeba u Adidasu, přitom může od něho bejt tričko stejně kvalitní jako jiné obyčejnější. Ale právě, že s tím nemám moc zkušenosti. Já kroksy mám jen na zahradu, ale teď si uvědomuji, že vlastně teď přes léto jsem na zahradě skoro stále. Samozřejmě s prckem, když půjdu na prochajdu, dám mu normální botky.

In reply to by Any

my taky máme ty levné, jak pro nás dospělé, tak pro malou, ale vážně se prošlapují, mrkni na podrážku, jak se ošoupává. Já to beru podle sebe, když jsem si je koupila a šlápla na kámen, tak pohoda, nic jsem necítila, teď šlápnu na kámen (mám je od konce loňského léta jen na zahradu) a už ho cítím jakobych po kamenech šla bosa. Tohle ti za tak krátké nošení originál crocsy neudělají.

In reply to by Elukiv

Mám je pár let, nosím je jen v létě na zahradu, příp. když jdu po chodníku okolo bloku s kočárkem a nepřezuju se. Mně se právě ty boty nijak zvlášť ani nelíbí a k většině věcem vypadají blbě, proto bych za ně (alespoň pro sebe) tisícovku nedala. Ale jsou praktické a právě, že jak míváme přes léto často otevřený dveře, tak to courání prcka dovnitř - ven moc neuhlídám.

Mín jak tříletákovi bych je na celodenní lítaná rozhodně nedala, kor po našich zkušenostech s naprosto plochýma nožičkama - a to malé kupuju od narození jen zdravotní boty, takže já je nedám ani mé 3,5 leté dceři bohužel a budu zavazovat a rozvazovat jak bude lítat z baráku a do baráku :a:

Náš malej je má nejradši. Ale opravdu originály. Koupili jsme je loni k moři, a nosí pořád jedny a ty samý, má malou nohu. A je pravda, že je nosí denně skoro nonstop. Má je rád. A na tý botě kromě ošoupání od kola není poznat nošení. Pořád drží tvar, i ty výstupky tam pořád jsou. Takže si nemyslím, že by to bylo něco závadnýho. Doktor mi jen řekl, ať mu nekupuju boty od větnamců, a že i ty ortopedický, co jsou v lékárně, nejsou vždy to pravý. Když si vemu sandálky od Adidasu, tak ty jsou úplně plochý, a nad tím se nikdo nepozastaví.

Originál crocsky jsou na léto pro děti naprosto vhodné.Ptala jsem se ortopeda a v sama doma o nich byl myslím šot.
Právě tím, že jsou uvnitř správně tvarované, jsou ok :one:

Cauky zeptej ae ortopeda a ukamenuje te.......no je fakt, ze na chvilku u bazenu se nic nedeje, ale litat v tom cely den urcite nee. Nedrzi to detem patu a kotnik, coz je prave ten problem a ze jsou zdravotni??? To je asi jako detsky parek....., stejna sracka jako normalni, takze na hodku denne se nic nedeje na cely den asi ne, chudak nozka....

Jsou crocsy a kroksy :-D jestli kupuješ za 100 na tržišti, rozhodně nečekej, že malému nahradí správnou obuv, já je dcerce pořídila na lítání k bazénu.
A pak jsou crocsy od 500 výš, které mají atesty i pro dětskou nožičku.
Mě na nich ale přijde hloupé to, že v nich lítá pata, ať už v těch levných tak v těch drahých, že v nich prcek nemá zpevněnou nožičku. Takže za mně asi takhle - na chvilku na lítačku na zahradě ano, ale jako náhrada sandálků nebo bačkůrek určitě ne.

tak jsem slyšela že se berou jako zdravotni,však i v nemocnicich je maji.Ja je koupila male to ji bli 2roky a nožky ma v pořadku to v nich chodi pořad a budou ji 4roky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka