Mám nějakou posmutnělou náladu,

02.08.2012

Ahojky holky tak ten dnešní den stojí celý za starou bačkoru. Je mi zle a pořád bych spala. :(
V poslední době mě ani nebaví chodit sem, zvlášť po dnešku. Je zvláštní jak dokáže jeden člověk druhému zkazit celý den.
Nemáte nějaký typ čím se rozveselit? já bych třeba háčkovala ale padají mi oči, ale zase nemůžu pořád spát tak vůbec nevím jsem dneska nějaká přepadlá...

Ketinko, doufám, že dneska už je lépe. A copak se tu stalo? Já vím jen o "zajímavý" diskuzi u Karol v článku. Já některý ženský fakt nechápu no.. :00: No a zvládla bys číst? Doporučila bych ti jednu úžasnou knížku..teda ono jich je víc. A jak jsem je začla číst, tak je mi o dost lépe celkově a člověk má hned větší radost ze života :-)

In reply to by marketkac

Rhonda Byrne - Tajemství..pak následuje odstejné autorky Moc a ještě doporučuju Joe Vitale - Klíč. Jsou to psychologicko-filozofické knížky, které člověku otevřou nové možnosti..já si díky nim spoustu věcí uvnitř sebe srovnala a přehodnotila a je mi báječně..a i všechno lépe vnímám, lépe se mi žije a tak. Hodně mi knížky pomohly.

Ketinko, teď jsem četla, co proběhlo ve snažilkách, nic si z toho nedělěj... prostě když to kamarádce vyjde a tobě jo, tak to kamarádku zamrzí, některá závidí míň a jiná víc... Hlavu vzhůru, hezky se prospi a zítra bude líp

Ahoj nebuď smutná.Copak se ti stalo?
Nenech si nikým pokazit náladu :) Jsi přece TĚHULKA a i když zvracíš a pálí tě žáha, tak je to krásný stav :)

Čím se rozveselit?Zkus opravdu nějaký ten film a nebo se koukni na internetu na miminkovský oblečeníčko, to mi vždycky zvedne náladu :)

Tak navrhuji kompromis - po obědě si pospi, pak jdi ven na čerstvý vzduch a večer si pusť pěknou hudbu nebo film a háčkuj :) :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky