Pomoc! - špatná genetika v 1.gen.screeningu

03.08.2012

Ahoj holky, jsem 13+6, ve středu 1.8. jsem byla v Praze v Genetu na 1.gen.utz plus výsledky krve. Ultrazvuk dle Dr. dopadl dobře, nosní kůstka a šíje vše ok, ale vyšly mi špatně testy na krev!!!
Na Downův syndrom ne, ale na ten druhý ...T13 + T18, vůbec nevím co to je....krev mám pod hranicí normálnu, prý nevědí proč. Prej jestli kouřím, nikdy jsem nekouřila :-( Za 14dní jdu zase na krev.
Celý den jsem jenom plakala, nešlo to zastavit, jsem tak na sebe naštvaná, kde se stala chyba? Kde jsem já udělala chybu? Proč to nemohlo být v pořádku? Nikdo mi neřekl co to znamená mít hodnoty pro hranici.... jsem zoufalá, když se podívám na UTZ či si na to jen vzpomenu zase bulím, snažím se být silná, ale nejde to. Nechci mít postižené dítě, chci zdravé dítě!
Máte někdo podobnou zkušenost? díky za oporu! Nemám to komu říct :-(

Holky, moc moc moc Vám děkuji, hlavně z příspěvků, kde máte přímo zkušenost se špatnými výsledky. Já moc doufám,,že až půjdu 16.8. na krev, že vše dopadne dobře a že budu moct být zase šťastná! Díky za podporu :kiss:

Ahojik.Snad Te uklidnim.Me vysla taky spatna krev.Dr.mi nic nerekl.pak jsem sla na utz k nemu a ten vysel vyborne.pak mi teprve rekl,ze mel obavy,ze mi vysla spatne krev.prej katartrofalne.ale dle utz bylo vse v naprostem poradku.taky se me ptal zda kourim.jsem nekuracka.rikal kdybych kourila,tak se ty vyrleky pocitaj jinak.a ted mi tu radi 10.mesicni Kristynka naprosto zdrava.neboj vse dobre dopadne.dulezity je utz a ten tí dopadl dobre

Ahojky zkušenost bohužel nemám ani nevím co to znamená každopádně dokud nemáš 100% výsledky, že je něco v nepořádku snažila bych se být v klidu opravdu ubližuješ hlavně tomu mrňouskovi a to snad nechceš viď snaž se být v pohodě i když vím,že je to těžké sama mám za sebou dvě těhu a dva těžké až kritické porody naštěstí kluky mám zdravé a v pořádku tak vím jak ti musí být a hlavně vím co je strach o toho raráška v bříšku,ale opravdu snaž se uklidnit a hezky vyčkat na další testíky a uvidíš, že bude vše v pořádku a ty jsi se stresovala zbytečně věř mi ... doktoři vědí co dělají a kdyby to bylo moc vážné tak to řeší hnedka a nebudou čakat tak dlouho tak hlavičku vzhůru a mysli na sebe a hlavně toho drobečka potřebujete to oba pááá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka