Maminky, příkrmy..poraďte :)

01.08.2012

Ahojte mamky, za chvíli začneme s příkrmama a já už na to pomalu začínám myslet. Zajímá mě jídelníček vašich mimísků, v kolika měsících co baštili, kolik toho snědli..a celkově, jak na to.vím že v 6m začneme jen zeleninkou na oběd a pak v 7m se přidá sváča? A jak je to s pitím? Když dostane na oběd zeleninu, k tomu dostane čaj? Nebo mléko? Jak je to vůbec s mlékem s příkrmama, kolik ho miminko potřebuje, když už má pevnou stravu? Děkuji moc :€s€:

Ps: až budu dávat ty první obídky, kolik asi tak to mám dát?

AHoj malýmu jsou tři měsíce a už dostává na noc kaši..Měl i přesnídávku,brambor a mrkev a v pohodě :)

Tak tohle nějak neřeším. Malýmu je kousek přes čtyři měsíce a už měl lžičku přesnídávky a trochu jogurtu a je plně kojenej. Jenom jsem to zkoušela, co na to tělíčko řekne. Nějaký tabulky nedodržujem. A na noc dávám kašičku Sinlac, stejně nesní ani plnou dávku, maximálně polovinu. Taky už mě napadlo, že by žužlal rohlík. Ukamenujte mě :)

In reply to by Monika Císařovská

jee to jsem rada ze nejsem sama..mala uz ochutnala kys smetanu..nanuka misu :-) kasi basti vecer stridam s mlickem s kasi jak je v krabickach po tom se muze utlouct :-) presnidavku uz taky bastila. vzhledem k tomu ze je to vse sladke tak jsem zvedava jakse bude tvarit na zeleninu :-) prikrmovat zacnu uz asi na 5m..nakoupeno uz mam. u prvni dcery jsem to hrotila a ted vubec :-) cudak na nas muze oci nechat kdyz jime tak zkusim prex 6m krupky at ma co zuzlat :-)

In reply to by Monika Císařovská

tý jo já ten rohlík snad prubnu :-) no hlavně - dr říkala začít kaši kvůli lepku...tak dávám dávám a včera mě napadlo přečíst složení a oni jsou bez lepku- sunarka, od nutrilonu a i mlicko s kasi od hami tak urco i kase od hami bude bez lepku. zase si myslím že když jim pečivo já tak by měla mít nějaký lepek ode mě z mlíka že?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka