Přišití uší

01.08.2012

Ahoj maminky, zajimalo by me jaky mate nazor na prisiti usi nebo jestli tento zakrok nechaly udelat diteti. Kolik se plati a co to obnasi? Malemu budou 3 a nevim kdy je to vhodnejsi udelat. Kazdopadne nechci aby se mu decka smaly nebo aby musel mit delsi vlasy, aby to nebylo videt. Dekuji Vam za nazory a rady.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuji za rady holky, maly to ma po me a ja zas po tatovi..ja mam dlouhy vlasy, takze to schovam, tak me to az tak netrapi ale i tak uvazuji, ze bych do toho sla s nim :) Zeptam se doktorky jak to vidi ona a jestli se to vubec da udelat tady u nas nebo budeme muset do olomouce. Kazdopadne mu je necham prisit :)

Ahoj a má někdo v rodině uši odstávající.Můj manžel měl jako dítě plácačka asi do deseti a pak jak mu hlava rostla tak i uši se pěkně sami připlácli k hlavě.A můj syn měl to samé plácačky od malička a ted je mu 18 a nosí vystříhanou hlavu a uši se mu sami spravily.Tak pokoukej po rodině jestli je to poděděný a jestli je nutné to přišívat.Ale jinak na bych je nechala taky spravit a určitě to bude celková narkoza kor u dětí ;)

v 6 letech je mi tet 30 let takže už dávno tenkrát to delaly jen v celkové a nestezii. A jsem za to rády kdo to nevi nepoznáto až pri podrobném zkoumání :-) mam jednu chrupavku polamanou ale to je vydet jen z blyzka a jelikoz mam dlouhe vlasy tak super dneska uz jsou ty metody dokonalejší. ale nechala bych to az na předskolák nez pujde do skoly tet mi prijde malej pa

Ahoj,
nechávala jsem je přišít před několika lety dceři a nelituji toho.Do 7let je to zdarma,ale pak už se to platí,někde chtěji prý 5000 a někde i 7000 kč.Dělali ji to po 3 roce a bylo to akorát.Musela chvíli nosit čelenku přes uši,ale bylo chladno,tak to nevadilo.Ted zvažujeme,jestli je necháme přišít synovi,trochu mu odstávají,ale ne tak moc jako odstávali dceři....určitě bych je nechala udělat co nejdříve

Ahojky,
teď je moc brzy. Tak malé dítě by muselo pod celkovou narkózu a to jsou zbytečná rizika. Počkej pár let. Do 10 máte čas :a:

Mně naši nechali přišít uši v 10 letech a super.Kdo o tom neví,nic nepozná a já jsem ráda,že už nemám radary :s: .Nevím,kolik to stálo,ale pamatuju si,že to skoro vůbec nebolelo,jenom mi to umrtvili a při operaci si se mnou normálně povídali.Potom jsem nosila nějakou dobu takový obvaz a pak mi vytáhli stehy a bylo. :one: .Určitě doporučuju.

Moje sestřenice nechala svýmu klukovi taky přišít uši, bylo mu asi 9 let, a kluk říkal že to skoro vůbec nebolelo. Tušim že říkala že to bylo zadarmo, že do 10 let to platí pojištovna, pak by si to musela zaplatit ze svého. Já taky nechám holce přišít uši, jedno teda má docela normální ale to druhý jí odstává docela dost. Tedka jí bude 7 let, zatím se jí teda děti nesmějí, má teda dlouhé husté vlasy, takže to ani nejde vidět. A nechala bych jí to udělat taky až tak v 9 letech.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka