stalo se to některé...????

31.07.2012

holky rychlý dotaz - jsem něco málo přes 3 měsíce po porodu a včera mě bolelo břicho jako na MS, ale ta nepřišla.. dneska zatím nic, břicho nebolí.. nemáte s tím některá zkušenost?? Manžel říká, že si není vědom nějakého toho úniku.. Pravdou je, že jsme tuhle antiko metodu používali skoro tři roky a vždy v pohodě, vím že si dává opravdu pozor, takže si těhu nepřipouštím, ale stát se to může, to je jasné..... no zkrátka, neměla jste to některá tak? že by vás bolelo břicho, MS nikde a v pohodě? díky!! :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mě bolelo břicho jak na MS cca 4 dny před tím než přišla, ale já ji už minulý měsíc trochu měla, tato byla už druhá MS, takže jsem to čekala a vložky nosila už týden předem, děs

ahoj, bolelo tě břicho nebo spíš vaječníky? od vaječníku to vystřeluje až do břicha a je to stejná bolest jako když se chystá MS. Já to taky tak mám cca týden před MS a dle sdělení dr je to ovulace. Ovulaci jsem takto začala cítit až po druhém porodu-dříve nee..
A ty máš MS už pravidelnou? nebo jsi jí ještě neměla?

In reply to by JaMiOn

taky jsem přemýšlela, zda to nebyla spíš ovulace, možné to je, MS jsem zatím neměla... Jediné, co mě mate je, že před těhu jsem ovulaci cítila jinak, ne takhle... To mě bolívaly a jakoby tlačily přímo vaječníky, tohle byly spíš křeče dělohy, jak se odlučuje sliznice.. Určo víš, co myslím, prostě typické menstruační bolesti :?

In reply to by Peťule..

tak co si pamatuju, tak když jsem nebrala po prvním porodu hned AT tak jsem měla MS bolesti cca 5dní před dostavením MS. Podle těch bolestí jsem aspoň věděla že se MS blíží :-). Jakmile jsem začala AT brát tak tyto picity vymizeli. No a po druhém porodu jsem začala AT brát hned ale zase jsem citlivá na ovulaci :s:

In reply to by JaMiOn

jak říkám - používali jsme to skoro tři roky a v pohodě, manža je v tomhle důsledný, ale nikdy nevíš, to je fakt.... šli jsme do toho s tím, že kdyby se něco pokazilo, miminko nám nevadí.. a vidíš, stejně jsme museli začít naostro, dával si prostě majzla :) no ale teď bych se na mímo ještě necítila, tož uvidíme no :)

No já nevím, můžou to být i zaražený prdy, to, že tě bolí břicho přece emusí hned znamenat že jsi těhotná :s:

In reply to by Peťule..

tak kdyby sbyla těhotná, tak tě to určitě nebolí tři hodky a šlus, a le pořád,...já kdy měla záněty vaječníků, tak mě to bolelo třeba jenom dvě hodiny denně a pak zase nic a pak zase další den....

In reply to by Peťule..

jéé to jsem nechtěla, ale břicho je hnus, já bych šla taky hned, i kdyby to byla blbost, mě třeba takhle bolí i to, když málo piju, z ledviny mi to střílí do břicha, ale cítím to pořádně až v tom břiše

In reply to by Hypermatka

3 měsíce po porodu a rezidua? nestraš proboha :00: na kontrolním UTZ po šestinedělí bylo vše naprosto OK, výtok nemám a bolest na MS jsem měla teď poprvé a všehovšudy asi 3 hodiny, pak jsem šla do sprchy a přestalo to.. přes noc OK a teď ráno taky...... :?

In reply to by Peťule..

tak pokud jsi byla už na kontrole v šestinedělí, tak to bude nejspíš o.k.
Po druhém porodu jsem asi dva měsíce po porodu měla zánět dělohy- bolesti břicha, špinění... :? bez teplot.

In reply to by Hypermatka

no kdyby mě to břicho bolelo non stop, tak asi valím za doktorem, že to ale bylo jen chvilkové, tak nejdřív budu plašit tady a případně až pak podniknu nějaké další kroky :) nicméně jestli se nám podařilo další mimčo, bude se to ve mě hodně prát :? takhle brzo se na to vážně necítím, na druhou stranu případný potrat bych psychicky taky nedala... no maras, snad to bude OK

POkud mimčo kojíš, tak nemušís mít MS vůbec, můžeš ji mít nepravidelnou, nebo jen špinit. Když je k tomu ale bolest břicha a jak píšeš i nevolnosti, není nic snazšáho, než si udělat těhotenský test, ten Ti odpoví spíš a jasněji než kdokoliv tady. :s: :a:

In reply to by Hypermatka

nevolnosti nemááááám :) jen mě bolelo břicho tak, že jsem ještě večer běžela pro vložky a nakonec nic! :) už jsem se smířila s tím, že JÁ prostě budu mít ms už takhle brzy, místo toho, abych si užila třeba ještě rok klidu :s: kojím plně, proto jsem i byla překvapená, že to přišlo tak brzy... teda nepřišlo, ale vypadalo že přijde :///:

In reply to by Peťule..

Promiň, prosím Tě, já myslela, že i tahle diskuze je Tvoje
http://www.mojetehotenstvi.cz/ranni-nevolnosti-8

Viděla jsem miminko v ikonce a rozespalá si nevšimla jinýho nicku. :00:

Jinak já po všech třech dětech začala krámovat hned po šestinedělí a to jsem kojila všechny :( Takže žádná úleva.

Kámoška má čtyři děti a ta neměla menstruaci osm let. Vtipný, když jde na gyndu s dalším těhotestvím a říká:"Datum poslední menstruace 7.srpna 2004" :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka