dnes snad byly erupce na slunci :-)

30.07.2012

Fujtajbl ve spolek :s: To byl ale den! Po šílené noci šílený den s rozmrčenými dětmi. Dneska snad byly nějaké erupce na slunci. Všechny děti, nejen moje, dnes byly příšerné - umrčené, nesoustředěné, neposlušné. Jsem fakt vyšťavená. Jdu relaxovat nebo se zcvoknu. Ale musím u toho zavřít oči, abych neviděla ten bordel kolem :s: :s: :s: A jak jste dnes přežívali Vy? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak u nás jsou erupce posledních několik dní. Je to na střídačku. Když neprudí Ondra tak prudí Markétka :s: . Dneska Ondra nebyl moc fit a tak jsme byli celý den doma a opravdu síla :00: . Celý den jsem slyšela ječení, řvaní, bouchání, kňourání. Snažila jsem se uklidit ale výsledek je katastrofální. Ondra nakonec kolem 17hodiny usnul. Ale místo odpočinku jsem hostila tchánovce. Přijeli Ondrovi popřát k 6narozeninám. Bohužel vše prospal a vzbudil se až když odjížděli. Nyní kouká na pohádku a Markétka už spinká. To je klííídek. V neděli jedou oba na týden k babičce. V pátek je přivezou a v sobotu odjíždíme do DOmažlic do autokempu Babylon. Snad nám bude přát počasí a děti budou moct lítat venku....

In reply to by klerietka

Jé, závidím. Já mám tchýni dole. Že bych jí děti taky dala na spaní? :s: :s: :s: Už jsem nabízela tchánovi, který je pořád chytrej...je to srab! Nechce...Plnou pusu keců, jak je to pohoda, být na MD a jak mám hodné děti...Jj, všechny cizí děti, které hlídáš max. hod. v kuse v měsíci, jsou hodné :s: :s: :s:

In reply to by Hypermatka

Já vím, proč dětem mobil nepůjčuju :s: :s: To je tedy síla! No jestli tě to potěší...já jednou přišla o šanci na výhru ve sportce...Bavila jsem se s uklízečkou, že nevěřím na čísla ve snu, že se mi to nikdy nestalo...Jak to tak bývá, jako by mi někdo chtěl dokázat, že to prostě funguje, tu noc se mi zdál sen. V něm se mi zdálo o 6 číslech. Ještě jsem dostala šanci si je zapsat, neboť jsem se vzbudila. Já si řekla, že si je zapamatuju... :s: Pamatovala jsem si jen 4 a věř nebo ne, všechna byla! Bohužel jedno z nich bylo dodatkové a bylo hodně lidí, takže z milionů mi zbylo 72Kč! :s: :s: :s: Takže,,,hlavně že jsme zdraví! :one:

In reply to by DenyPu

No, já jim ho taky nepůjčuju dobrovolně :s: Ale psala jsem i tam, že si k nemu pořídím šňůrku a už ho nesundám z krku. :s:

Jinak my dneska byli s mužem a dětma ve městě, běhali jsme po doktorech, a manžel byl pak vyšťavenej, že sotva lezl, a usnul v šest :s:

Jsem mu říkala, jestli už chápe, proč jsem taky hotová jak po šestnácti hodinový směně v kamenolomu, když s dětma někam jdu. Máme tři, čekáme čtvrtý a nejstarší bude tenhle týden šest, takže máme vážně veselo :dance: :s: :s:

In reply to by Hypermatka

Bože! Čtyři děti! To už by mě vezli! Já už se teď děsila, jestli nám nehrozí 3. dítě a přemýšlela jsem, jestli bych to dala. Člověče, došla jsem k názoru, že teď asi ne :( Zaplať pánu bohu se 3. nekoná.. Uffffffff. :s: Máš můj obdiv! Já jsem skončila už na těhotenství. Když jsem si představila, že mi bude polovinu těhotenství permanentně špatně, tak jsem si řekla, že to bych nezvládla. Navíc 3. nespavce! To je představa jako z hororu. Na to se mám moc ráda a svoje děti taky! :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ježíš, už zase řve! Já už jsem z něj fakt na prášky! Mám svoje děti ráda, ale někdy bych fakt nejraději prchla do lesa! :O

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak skleničku nemám, ale asi to napravím... :///: Jdu ještě posílit břišní svaly, neboť je mám rozestouplé a už mě fakt vytáčí, jak mě malý stále šplhá po střevech...Průšvih je, že mě nenechají vydechnout pořádně. Starší ještě nespí (ale aspoň leží), u malého už jsem byla od osmi zase 2x. Já už si přeju jen, aby byl malý už aspoň dvouletý. Je děsně umrčený od narození a začíná být šílený torpédo. Je mu devět měsíců a už začíná chodit. Pár krůčků už dal sám, ale furt by chtěl za ručičky. Já se ho snažím pokládat na 4 - to je souboj, řev. :00:

In reply to by lucisek

Jj, týden se dá ještě přežít. Hlavně přeju, ať Vám to nezůstane...U nás je to snad genetická porucha :s: Máme nespavé obě děti. U prvního to člověk ještě vydýchal a říkal si, že druhé bude určo spát. Když ale nespí ani to druhé, je to už někdy na skok z okna :) Ta lví ikonka přesně napovídá, jak se po těch 3 letech nevyspání většinu času cítím... :dance:

mně by spíš zajmalo,co myslíš šílenou nocí,protože a moje byla nejhorší za celé těhotenství,ne-li život

In reply to by xmedulinek

U mě je šílená noc nevyspáním...Mám nespavce. Vstávala jsem xkrát v noci a ještě malý hodinu strašil. Aby se to nepletlo, pak jsem ještě hodinu nemohla usnout já a nakonec mě budili před sedmou (to je tedy u nás úspěch - jinak vstáváme v šest). Celkem tak těch mých 5 hodin spánku po kusech - ale to jen díky tomu, že jsem šla spát tentokrát brzy a vstávali jsme pozdě...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky