6dní do MS

30.07.2012

Ahojky, tak já vám nevím, mám 6 dní do MS a myslím, že to nevyjde, mám divné tlaky v podbřišku a píchá mě v pochvě jak kdyby :spid: měla příjít už takhle brzo... :(

určitě se moc sleduješ, já se taky moc sleduju ale to nemůžeme pak vidíme i věci, které nejsou :00: já jsem 9 dní po ovulce a mívala jsem taky píchání v podbřišku a šlo mi to až to menších křečí ale to teď už zmizelo a je mi normálně jako by se nic nedělo :? hlavně prosim tě nebud hloupá jako já a netesti dřív než 11 dní po ovulce..já měla před pár dny falešnýho ducha totiž, který se mi druhý den nepotvrdil a dneska jsem testila znovu a zase bílo. Tak hlavně netestuj nejlépe do dne ms nebo z toho budeš zmatená jako já :O hlavně klídeček, pohodička všechno bude dobré :€s€: bazální teplotku asi neměříš co?

In reply to by Zuzík.Myšák

psala sem ti už níž, že pokud máš zvýšenou teplotu tak by ti bazálka rozhodila graf a to je dobře, že neměříš. A odkládej to co nejdál ať nejsi zklamaná :O já jsem 9dpo takže budu testit asi 11-12 dpo ale taky nemám odvahu, měla jsem 1x falešnýho ducha a 2x negativní test uvidim co mi řekne bazální teplota. Brzy se uzdrav! :€s€:

Ahojky, mám to dost podobné. Do MS mi zbývá taky 6 dní, jsem cca týden po ovu a poslední dva dny mám šílený bolesti v podbříšku, hlavně na pravé straně, někdy je to víc, někdy zase bolest mizí... je to spíše takové píchání, tak nevím co to znamená. K tomu jediný co pozoruju je v celku větší žravost než normálně a především na sladké. Miminko si moc přeju, ale chvilkama si už připadám, že se až moc sleduju. Unavená si připadám a poidrážděná chvilkama taky, ale to spíše přisuzuji k té nejistotě a čekání.... tak držím pěstičky ať to vyjde a MS se nedostaví... :one:

In reply to by Anitka

Jako tak to já nemám tak velké bolesti,spíš takové tlaky,občas to píchne,jako před MS jinak se cítím stejně,akorát mám teplotu,ale nepřijde mi,že bych někde vystydla..já budu testit so nebo ne,ale tak nějak si nechci připustit,že by tam bylo bílo..

In reply to by Zuzík.Myšák

to mám taky tak, sem tam píchnutí sem tam zabolení ale jinak si přijdu stejně...jestli máš teplotu tak to je dobře že neměříš bazálku, ta by se to rozhodila :00: to si nechce připustit nikdo, pokud máš obavy tak netesti! a počkej jestli ms dorazí nebo nedorazí, kdyby byl test negativní tak tě to rozhodí a to neni dobré..držím moc palečky :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak hlavně že se teplotka drží já jsem teď nešpinila vůbec, ale v prvním těhu jsem zašpinila ale úplně nepatrně. Takže zítra budeš testíkovat? :one: :one: :one:

In reply to by Ketinka

musí tam být někde schovaný ale shodla jsem se s Lucky, která taky jedřív cěděla že to vyšlo a pak měla povit, že si to všechno namlouvá a teď má dálnici. Možná že budu testovat zítra, nevim ale když mě neukecáváš ty tak někdo jinej, Loty! :s:

In reply to by Karol89

:s: :s: :s: no já měla pocit úspěchu už od začátku protože jsem pro to aby se to povedlo dělala psí kusy až jsem z toho ještě teď unavená :s: :s: :s: já jsem tak prdlá že bych testovala furt, dneska taky už mám silnější testovací čárku než kontrolní a pořád nemám dost :s: :s: :s:

Zdravíčko, uvidíš to je ještě dlouhá doba ;) já mám do ms 4 dny a zatim nepocituju nic zvláštního jen mě sem tam píchá u pupíku a dneska ráno jsem neměla ani přímo výtok ale měla jsem tam hodně mokro tak nevím co to znamená :? uvidím co přinesou další dny...a tobě držím moc moc palečky :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky