holky mam ducha na testu

30.07.2012

holky mam ducha na testu je to test best-2 jaky s nim mate zkusenosti?mam 10dni po ovulaci,z prsou me tece mlezivo,je mi casto na zvraceni ale nezvracim,a mam porad chut na cokolady je to mozne?? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Píšu sem protože ten stromečkovej systém je šílenej :)

Z lidí si nic nedělej. Věišina byych řekla, že závidí protože by třeba taky chtěli, ale bojí se.

A bývalej ať se nestará, však on ty děti neživý a domaje nemá ;)

In reply to by Kacka9

přesně tak. Lidé jsou dost závistivý a nebo tako pohodlní :-(. Poslední dobou vidim jak mladé páry místo dětí mají pejsky. Takové ty maličké a ženské na ně volají jako na děti, povidají si snima. No prostě síla :00: .
Jestli moje děti místo dětí budou mít psa, tak se asi zbláznim :s: .

In reply to by JaMiOn

Lidi se vymlouvají na finance, bydlení atd. atd., ale podle mě je to o prioritách.My jsme s manželem taky mladí, ano sice bydlíme v bytě manželových rodičů, takže platíme jen inaskaso, ale kdyby ta možnost nebyla tak jdeme do podnájmu, ale děti máme stejně, možná né ta brzo, možná né tak brzo po sobě, ale máme.Psem dítě prostě nenahradíš.

Taky doufám, že naše děti budou mít děti

In reply to by misicka

Tak to už si bohužel nepamatuju kolik jsem měla, ale myslím 300 něco.Netuším ve kterém to bylo týdnu a už ani fakt kolik přesně. 40 je sice míň, ale není to ani úplně málo.Jediná moje rada je, počkat, ale to se lehko říká a hůř dělá , že?!Každopádně zítra ti držím moc pěsti ať je to nejmíň těch 90 :)

In reply to by misicka

My už máme dva kulihrášky(28 měsíců a 7 měsíců :) ).Těhotná jsme byla celkem 3x a tak vím jaký to je.podruhé to bohužel nevyšlo a potřetí to bylo trošku složitější :)
Všem kdo o miminko stojí to moc přeju.Někdy mám kluků plný zuby :D , ale i tak jsou to moje lásky :h:
První dvě těhotenství vyšli hned napoprvé a druhý syn se podařil 5-tý měsíc po revizi :)
A jaký budete mít věkový rozdíl?

In reply to by Kacka9

taky bych chtela chlapecka:-)mam dve holcicky jedne je 6let a druhe 22měsícu,jee tak to mas maly chlapecky:-)tak to jsi otehotnela po jake dobe to druhe miminko?to je jasny ja taky bych je nekdy pretrhla ale co bych si bez nich pocla bych se zblaznila :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekujii:-)to by me asi dost nastvalo kdyby si ze me test utahoval,jsem ted plna nadeje a mam takove zajimave pocity:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja sem si rikala jestli sem si to nevsugerovala vis:-)ale z tech prsou me tece mlezivo a dost me bolijou,a ty tedka taky cekas na testik kdy si budes delat??? :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha tak vam drzim moc palecku at tam brzy najdete carecku a at je vse v poradku a urcite ji najdete a bude to vse dobré :) ja jdu zitra na krev tak nevim jak dlouuho se ceka na vysledky asi den mam pocit tak dam sem vedet,protoze podle ultrazvuku to asi nepozna kdy mam teprve deset dni po ovulce.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:€s€: snad to brzy uslysime :) ty zacatkyse mi zdaji tak dlouhé,v 5tydnu to je tedy brzo:-)ja myslim slysela az tak v 7 8tydnu.tedka tak premyslim jestli tam nemam jit pozdeji kdyz mam dostat mesicky az 5srpna,jestli tam nejdu zbytecne brzo víš.

In reply to by misicka

Poku je ot narůžovýž duch co jde vidět, pak je pozitivní.Pokud je to takový ten našedlý a ještě třeba musíš natočit test, pak je to podle mě falešný duch. :) Nemáš fotku?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky