i nám už rok odzvonil

29.07.2012

Ahojte tety,

tak nějaké info o nás. 24.7. jsme oslavili rok jak víte. Míry máme 79 cm a 9,60 kg. K tomu co všechno uměl přidal vařila myšička kašičku umí k tomu vše ukazovat, dělá haloo s telefonem vymačkává i čísla na atrapě co má, umí ukázat jak se češe, kde má pupík, pinďu, oko, nos a ouško. fouká na flétnu mačká klávesy a klavíru a děsně ho to baví. Zaprdí pusou na ruku dělá neskutečný kraviny fakt se nasměju co vymyslí. K tomu co uměl za slova přidal klíče, řízi řízi, haloo, kop, hop, balon, fu (jako flétna), bú když vidí krávu, baf když vidí psa, vau na tygra, čiči na kočku, snaží se o chro chro, mé a béé, snaží si nandávat sám boty a vzteká se že mu to nejde, sám se krmí (dál nebudu vypisovat co umí a říká bylo by to na dlouho a otravné tak jen taková ukázka) ale pozooor.. chodí na nočník doma ve dne jsme bez plín pouze ve slipečkách a kalhotách včera se ani jednou nepočůral. Dneska ráno dávám na nočník a říkám tak se vyčůrej udělej ccccc a hned se vyčůral a pak říkám tak a uděle prrrrr a hned zatlačil a vykadil se je to šikulka a jsem na něj moc moc pyšná za to. Takže plíny máme jen když někam jedem nebo jde spinkat. Narozeniny jsme si užili jako rodina ve třech šli jsme do zoo to bylo něco jak pro mě tak pro Míšu pro mě taková změna do toho všeho tak jsem si to užívala a Míšule taky manžel byl taky spokojený zkrátka super. A poprvé jsem viděla na vlastní oči jak slon pije tý jo tak to je něco kolik ty vody do toho chobotu nabere. Jsem z vesnice ale sloni tu nejsou pak jsme jeli domů dortík a dárky a ty sklízejí neskutečný úspěch.

Tak se mějte krásné opusinkujte bobečky a všichni jsou neskuteční frajeři a šikulové. Nevíte někdo něco o Monče a trojčátkách.

wow wow wow
mini génius :s: jen co ho budou učit ve školce či ve škole když už je o tolik napřed 8) možná bude mít základku zmáknutou v deseti a v patnácti už bude vydělávat aby jsi se měla jako jeho maminečka co nejlépe :h: :one: :€s€:
moc gratulujeme k jedničce a přejeme do dalšího ročku spoustu nových zážitků a spokojenou maminku :h: :k: :k: :k:

Helenko, tohle je opravdu geniální dítě, jak píše maminka níže :s: :s: :s: .Já tak čubrním, co vše umíte, až jsem z toho nervózní :s: .Jak jsem si přečetla mailík, nemohla jsem ani dýchat :s: .Veliká gratulace k takovému šikulkovi.Začneme spolu zapínat pračku :s: :s: .

In reply to by Kajule

Kájulko děkuju, doporučuju neučit zapínat pračku i když on to odkoukal. Ale když jsem zjistila že mi zapnul pračku a šla na prázdno nebo přepne program na myčku a místo půl hodiny mě myje hodinu a půl protože to nepostřehnu :D on je hroznej prostě šíleně věcí odkouká pozoruje a pak to zkouší jako dneska koukal jak mažu rohlík a pak to taky zkoušel prostě mazec i doktorka čubrní vždycky co všechno dělá.

Ty joo by se vlastně dalo říci že máš naprosto geniální dítě, některé věci neumí ani dítě ve třech letech :j) a ten tvůj prakticky umí vše už v roce, jak to děláš? :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkujeme, no je super mít už plenu jen když někam jedeme nebo jde spát. Dneska ani nečůral při odpoledním spaní ale čůral až na nočník když se vzbudil už se mu ani do plínky čůrat nechce. Což jsme měli problém když jsme byli v JIčíně říkal ccccc a my neměli nočník a přemluvit aby se vyčůral do pleny

In reply to by zvedavec

aaaaahoooj já jsem si furt říkala ke komu přiřadit tak to je super. Kamarádky syn budou mu dva a taky na nočník ne-e prostě některé jo jiné ne je to individuální. Určitě není líný jen ví že se toho ještě v životě namaká a nachodí na záchod takže se šetří ;)

Ahojky... :a:
Tak dodatecne, tomu Vasemu obrrr sikulkovi vse nej k prvnim narozeninkam...jen tak dal.. :one:
Pa Sarka a Denisek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka