Afty v těhotenství - pomoc :-(

25.07.2012

Ahoj holky, nevím jestli mi něco poradíte, jsem ztracený případ. Už asi od puberty trpím na afty a mám už vyzkoušeno tolik přípravku, že už prostě vím, co mi pomůže a co ne. Hodně mi pomáhá vodička na potírání Urgo aphtes a semtam Tantum verde. Jenže teď jsem v 7.týdnu a tohle v těhotenství používat nemůžu :-( Bojím se, že mi nic jiného nezabere, ah jo :-( Přesto budu ráda, když mi napíšete své tipy, co se dá ještě používat na afty v těhotenství a co vám opravdu pomohlo. Kdyžtak si to budu muset 2.týdny vytrpět bez ničeho, ah jo :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky na afty trpím a tantum mi dr. v těhu v poho dovolil.Taky je super šalvějový čaj, když jsi těhu, tak vymývat ústa, a vyplivnout.

no můžeš obojí-jak tu vodičku,tak tantum,takže bych to neřešila a používala dál dle potřeby :) Jak jsi přišla na to,že bys to nesměla??

In reply to by pusi24

prosímtě,dle složení není v urgo nic,co by mohlo vadit-navíc je to jen povrchové,slizniční použití,takže se nic z toho nevstřebává do krevního oběhu,tím pádem se to nemůže dostat k plodu!! na to tantum se zeptej doktora,je tam něco znecitlivujícího,ale vzhledem k tomu,že to nepolykáš a budeš to používat omezeně na jedno místo aftu,tak bych soudila,že to taky vadit nebude :)

Ahoj, já na ně trpím taky, i když po porodu se to kupodivu dost stáhlo na jednoho afta v roce :s:
Mě nejvíc pomáhá genciálka. Zkoušela jsi i tu? Myslím, že v těhotenství ji používat můžeš.
Sice ti aft bleskovou rychlostí nevyléčí, ale dost tlumí bolest.

ahoj, tvůj lékař nezjišťoval z čeho afty máš? většinou je na vinně imunita a nevhodné potraviny. Důležité je abys měla dostatek vitamínu B a C..
Asi bych se zeptala v lékárně co bys mohla v těhotenství užívat..
Ondra jeden čas taky trpěl hodně na afty. Od té doby co mu dávám Imunoglukan tak afty neměl. Nevim jestli je to náhoda a nebo opravdu mu tento sirup pomohl..Možná že u tebe bude taky stačit navýšení imunity a budeš mít po problému

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka