Jsme špatní rodiče?

21.07.2012

Jdu si vylít srdíčko, snad mi některá trochu zvednete náladu...
Naše 27 měsíční holčička je už po čtvrté v nemocnici :r: Poprvé měla Laringitidu, v půl roce při blinkání vdechla mlíčko a omdlela, tak jsme byli na pozorování. Před měsícem měla zápal plic a píchali jí obě ouška. Včera nás tcháni pozvali na opíkání buřtů, manžel rozdělával oheň a tchán přinesl tekutý podpalovač. Manžel mu řekl, že ho nepotřebuje, že rozdělá oheň i bez něj. Vůbec nevím, kam ho položili. V klidu jsme si opekli buřty, snědli a já začala uklízet věci, že už půjdu s Ondráškem domů a Klárinka tam s nima zůstala. Najednou ji slyším, jak hrozně kašle a něco mumlá, přitom už krásně mluví. Přiběhnu tam, babička říká že tu flašku jen olízla a že nemám plašit. Jenže Klárinka pořád hrozně kašle a vypadá jako opilá. Hned volám záchranku. Už se skoro hroutím a říkám si proč se to musí stát zase nám a modlím se, ať to nemá nějaké následky. Je v nemocnici s tatínkem, já kojím Ondráška, chtěla bych tam být s ní. Má horečky, vůbec nejí, čekají jestli z toho nebude zápal plic.
A já jsem doma a pořád si říkám, proč jsem to hned neodnesla, vždyť vím, že se takové věci musí pořádně hlídat a už teď mám strach co se stane příště :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by kattka61

Bohužel ještě ne, má ten zápal plic :r: Předevčírem jí nasadili antibiotika a ještě včera měla teploty, tak ji nepustili. Chtěla jsem napsat, že se modlím, aby ji dnes pustili a právě mi volala babička, že už si mám pro ně přijet, huráááááá :s:

Nejsi špatná máma-někdo má víc nemocné dítě, někdo méně... ;) A ten podpalovač-čím víc lidí hlídá, tím větší šance, že se něco stane-je lepší určit konkrétní osobu, ale ani to kolikrát nepomůže... A žádná nejsme dokonalá... My třeba s mamkou řešili věci ohledně pohřbu a malej si sáhl na troubu-se o ni potřeboval postavit (doma máme bezpečností, u mamky je obyč.)-dr. na pohotovosti se na mě dívala jak kdybych mu to udělala svchválně a do toho mě zpucoval můj o 4 roky maldší a tenkrát ještě bezdětnej brácha.. :00: Takže taky jsem "špatná" matka... A příště se toho nedotkne-malej se troubě vyhýbá už třetím rokem a brzdí i neteřinku, ať je zapnutá nebo vypnutá, ať je doma nebo jinde (kdo by si řekl, že si to bude pamatovat-měl 10 měsíců, když se mu to stalo)... :a:

Ahojda, uričtě si to nevyčítej!!!To že chytá různé nemoce za to nemůžete má spíš oslabenou imunitu.A ta se dá podpořit, kdybys chtěla vím i kde a kdo vám řekne jak ;) A jinak to mě mezí co se malé stalo, ale jde vidět že toho je na tebe hodně a taky tě to hned nemuselo napadnout to se prostě někdy stát může, nejsme přeci roboti ale lidé!!!Člověk musí být stále na pozoru ale nejde ohlídat dítka na 100%. To není ani možné.Hlavně ať ja malá vpořádku a neboj , když si budeš věřit tak žádné příště nebude!!!Jen si věř, jsi maminka dvou dětí ;) Určitě dej vědět jak jste dopadli ale věřim že dobře :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka