ach jo...

24.07.2012

Ahojky maminky,
prosím Vás o radu. Mám skoro 3letýho chlapečka a chtěli by jsme ještě jedno miminko, ale už se nám jaksi půl roku nedaří. :r: Syn byl snad na druhej pokus a teď prostě nic. :r:
Chtěla jsem se zeptat, před synem jsem měla asi ovulku někdy uprostřed cyklu, bo jsem si spočítala zhruba prostředek mezi ms a vyšlo to :h: a teď nic. Je možný, že se mi ovulka nějak posunula a mám ji jindy než uprostřed cyklu??? Celou dobu mám za to, že se ovula neposunuje a zůstává vždy stejně.
Prosím máte s tím některá zkušenost a víte jak to tedy je???
Díky moc za odpově´di :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky děkuju moc za názory a rady, asi opravdu půjdu a koupím ty testy. Doufám, že se brzo zadaří.
Mějte se hezky :dance: :a: :a:

Já jsem měla ovulku každý měsíc jinak, zjistila jsem to ovulačními testy, po nich se nám to povedlo hned na prnví pokus, předtím jsme se snažili 8 měsíců, takže já doporučuji ovulační testy.

ahoj, co si koupit ovulační testy? mě pomohli když se nám nedařilo druhé miminko. Pak jsem zjistila že se mi ovulka posunula. Původně před prvním těhotenstvím jsem měla ovulaci 12.den cyklu. Takže jsme se o druhé pokoušeli v tomto období. Když se nedařilo a udělala jsem si po 4měsících ovu testy, tak jsem zjistila že neovuluji ten 12.den ale až 16.den cyklu. Tak jsme nato vlítli. No a zadařilo se hned :-)

určitě to ůže být každý měsíc jinak, my na syna čekali asi 4 měsíce, přesně nevím kdy jsem otěhotněla, dcerka se podařila asi na poprvé, doteď to nechápu a počít jsme ji museli pravděpodobně hned po skončení ms - pak spoléhej na plodné a neplodné dny - :///: pché (dcera teda byla plánovaná, ale nečekali jsme to tak rychle)

samozřejmě,že se mohla posunout :) to není vůbec nic neobvyklého :) my to měli obráceně-prvního jmse vyráběli půl roku,druhý byl počat ještě měsíc před oficiálním začátkem snažení se :) mě se neposunula doba,ale zase se mi stalo to,že po porodu (a vysazení antiny samozřejmě) jsem začala velice nepříjemně ovulku cítit-a to fakt tak,že to kolikrát bylo na Brufen :00: prostě horší než samotná MS :( ta se kupodivu zase docela upravila :) Každopádně jestli si nejsi jistá,tak doporučuju vyzkoušet ovulační testy (nám pomohli s prvním) a nebo měřit bazální teplotu,jestli máš možnost-já dělala na směny,takže měření bazálky nepřipadalo v úvahu,takže posloužili ovu testy-vyšlo to po nich hned první měsíc :)

Ahoj, nám se podařil první syn hned napoprvé, druhé tšěhotenství taky napoprvé a druhý syn se nám zadařil po revizi za 5 měsíců.Ovulace může být u každého jinak.Být tebou, tak bych zkusila měřit BT a nebo fakt ty ovulační testy.

Ahojky, my měli dceru napoprvé a teď už se nám nedaří přes dva roky... Ale k tvému dotazu, odečti si od délky svého cyklu 12-14 dní a v těch dnech se snažte. Tak se nejspíš do ovulace trefíte :one: Jestli máš větší zájem zjistit, kdy a zda tedy ovuluješ, můžeš zkusit ovulační testy nebo měřit bazální teplotu. Držím palečky :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka