prdíky u miminka

10.01.2009

Ahojky holky,malého už dva dny trápí prdíky, máme od doktora kapičky Sap, zkoušela jsem fenyklový čaj, piju ho já a po troškách dávám i malému, ale stále brečí, už dva dny jsme se nevyspali. Nemáte někdo ještě jinou radu? Zkoušeli jsme i kroužit prstama po bříšku a dávat nožičky k bříšku, ale nic. Už jsem opravdu nešťastná. Malému jsou necelé 3 týdny. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak mě u obou dětí jedině lefax+první 2 měsíce probio kapičky na vytvoření střevní mikroflory,jinak klubíčkovat,nahřáté pecky na bříško :-)

podle mě ty čaje vůbec nepomáhají :-( nám pomohla rektální rourka a co víjm, tak ted jsou nějaká novinka kapičky na prdíky, řeknou ti určitě v lékárně :-)

Ahoj holky, když moje malá byla mála :-) tak také trpěla na prdíky. Vyzkoušeli jsme snad vše a nic moc nepomohlo. Až jsem na www.zdravarodina.info narazila na emulips. Paní mi poradila anýzový a vysadit všechno ostatní. Udělala jsem to tak a do 3 dnů byla malá v pohodě. Emulips jsem brala jen já a k ní se to dostalo přes mlíčko. Fakt super!

Ja davam 3x denne sab simplex, cvicim s nozickama a to mu pomaha hodne, hlavne je drzet nahore a ted jsem jeste koupila babycalm. A piji fenyklovy caj. A davam si pozor, co jim. nejez vubec bile pecivo.

pekne nechat nahatyho vyprdet na brisku,jestli mas gymnasticky mic,tak skakat na nem a fakt pomahaj ty baby calm,mimco se krasne klidni,pokud bue plakat jeste par dni,radsi dojdi na zvazeni k dr.,my tak mysleli,ze ma mala prdiky a pritom nam plkala hlady.jo,a jeste to telo na brisko,vyzkousej vsechno neco urcite zabere,jinak my uz mame 9tydnu a prdiky se zacinai ustalovat,tak vydrz a ver,ze bude lip a pokud kojis,tak fakt pozor na jidlo,muzou vadit treba i mlecny vyrobky,nasi maly to teda nevadilo,ale treba ten tvuj klucik to spatne snasi,uvidis,za chvili ti zacne poradne kopat nozickama a bude heky prdet.hodne stesti tobe i malemu,SANY A IRENKA

Nám zabírají kapky Baby Calm (jsou 100% přírodní). Za celé 3 měsíce měla malá jen 3 x koliku. Dávám kapky jen před večerním kojením. Jinak po každém koupání masírujeme bříško Pupíkem :)

Nás to taky trápí, již od narození. Malé zítra bude 11 týdnů a máme to každý den. Sabík jsme vyměnili za Baby Calm, který se mě zdá lepší (ještě existují probiotický kapky za 600,- ale já myslím, že to taky nepomůže), dál masírujeme bříško mastičkou Pupík, cvičíme s nožičkama, nahříváme bříško a pijeme čaj buď fenyklový nebo Pro dětské bříško. Nic pořádně nepomáhá, ale myslím, že to bolesti zmírňuje. Věřím tomu, že kdybych to vše nedělala bylo by to horší. Já jen doufám, že je to klasická tříměsíční kolika a že nás to opravdu přejde v těch třech měsících.
Přeji Ti, ať Vám něco zabere a přeji Ti klidné noci...

Ahoj, skus este toto..poloz ho na brisko ako pri paseni a kruzivymi pohybmi mu masiruj zadicka....nam to dnes pomohlo...inak od 1mesiaca potom mozete aj baby calm. A este..kupte si v drogerii ten polstarek s tresnovymi peckami...to nahrejes v mikrovlnce a das na brisko..tiez to pomaha.

já dávám malí kmínoví čaj a pak jsem zkoušela i rentární rourku a Pupíka a docela jí to pomáhá...Zkoušela jsem jí dávat taky fenykloví čaj a dětský doktor mi řekl, že je lepší ten kmínoví..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka