podlahy v byte-poradte prosim

22.07.2012

Cauky holky, uz jsem to tu zminovala, pristi rok se stehujem a resime podlahy, ovsem nevim jak se rozhodnout. Chtela bych vsude kvalitni plovoucku, dned jsme uz okukovali v obchodrch, manzovi se plovoucka take libi, ale porad se priklani do obyvaku pro koberec, pry je to teplejsi a mekci - coz ma pravdu, ale zase me to pripada krok zpatky kupovat koberec, kdyz kazdy se ho spis zbavuje ....tak nevim necim jak se rozhodnout prosim poradte jak to mate a jak je to lepsi...diky moc M.

Kliknutím vložíte smajlíky:

pokuď máte dost penízků,tak radím marmoleum všude :) je to krásné jakoby lino,o hodně kvalitnější a samozřejmě taky dražší :( ale vypadá nádherně a je fakt teploučký :) my máme plovoučky a je to studený :( když už tak kombinace plovoučky a kusového koberce,to se mi líbí a je to i praktický,ale samotnou plovoučku určo ne a koberec všude se mi taky nelíbí (krom dětského pokoje,tam mi to tak nějak patří :))

In reply to by lucininenka

Oni delaj vinylovou plovoucku, coz je mekci a teplejsi, akorat ta cena je teda desna 900,- za m2, ale jsme smireni to dat, vzdyt podlahy jsou na dlouho, mrknu jeste na to marmoleum, ale na draha lina jsme take koukali staly od 500,- do 800,- podle mekkosti byly krasny to je fakt, ale do celehi bytu lino nevim.... Diky

In reply to by maccina

tak ono je právě vtip v tom,že to není lino,je to o něco tvrdší,takže se to nepoškrábe,nepoškodí,když tě něco upadne,je to dobrý i do kuchyně... samozřejmě do koupelny a záchoda bych volila dlažbu,tam je to asi jasné :) tam ani nevím,jestli se to hodí... ale jinak fakt to marmoleum a nešetřit,kamarádka to má,navíc ještě podlahové vytápění a je to nádhera!!Má všude stejný odstín,takže am nemá ani přechod,práhy,lišty,nic a vypadá to fakt luxusně :)

In reply to by maccina

jo jo a vypadá to fakt super,je to všechno vlastně jakoby propojený :) taky nejdřív říkala,že to nechce,že to bude vypadat divně bez prahů nebo lišt,ale ten co jí to dělal jí přesvědčil a teď je nadšená :) samozřejmě v koupelně a záchodě má dlažbu :)

Ahoj, tak my jsme v bytě měli v předsíni + kuchyni dlažbu a pokoje plovoučky, teď se budeme stěhovat do domečku a tam jsme si dali do všech pokojů plovoučky a dlažba opět jen do předsíně + kuchyně ;) Jako plovoučka je tvrdá, to ano, je i studená (ne tolik co dlažba, ale je studená), pokud chceš něco teplejšího a měkčího, jdi určitě do lina :one: Mají už krásné dekory, vypadá to fakt jako dřevo a je to teplé, jak si na to sedneš, fakt příjemné, když třeba sedíš s dětmi na zemi. Já nad ním taky přemýšlela, ale měla jsem strach kvůli psovi, takže jsem šla radši do plovoučky. Do koberců bych nešla, drží se v tom prach a nikdy to pořádně nevysaješ, koberec máme tak akorát kousek u sedačky na válení :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No v domluve s manzou neni problem, spis se nejak nemuzem rozhoupat....dela se vinylova plovoucka je mekka, teplejsi a neni tak hlucna, jen ta cena asi 800,- za m2, ale treba by se sehnala i levneji, o te hodne uvazujem, na ty male koberecky si nejak nepotrpim, ale detem do pojoje neco vymyslim, je fakt, ze uz to nejsou mala miminka co se plazi po zemi....diky

já mám plovoučku v celém bytě,jen koupelna a chodba dlažba,a v obyváku u sedačky mám koberec a kdybych pořizovala podlahu znova tak plovoučku nechci nikde,šla bych do kvalitního lina,marmolea nebo něco takovýho,měkčího,teplejšího a do děcáku a ložnice bych dala koberce.Chlap mě ukecal,děcka to chtěli tak jsem podlehla a dneska nadáváme všichni,zlatý koberce

ahoj, my máme všude plovoučky kromě obýváku a tam bych plovoučku opravdu nechtěla. Máme přízemní byt a je chladno od podlahy, takže v obýváku jedině koberec už kvůli dětem, hodně si tu hrají. V pokojíčku mají dva koberce na hraní také.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky