svědí a svědí

22.04.2008

holky já už chci 7.5., to půjdu do poradny,ten zatracenej výtok mám čím dál silněkší a STRAŠNĚ to svědí....nevím jestli se mám udrbat nebo co :-( ach jooo

In reply to by kacenka.03

nechci ti radit, ale normálně bych doma probrala co mám, koukla se na www.mzcr.cz, kde bych si klikla na léky a vyhledala si, zda se to může v těhu a použila to. pravděpodobně máš nějaký kvasinky a ty jsou v těhu (i netěhu) běžný. no a jestli máš strach, tak na to plácni bílej jogurt, aby se to trochu zklidnilo a do zítra vydrž ;)

In reply to by Tesa

u těhle čípků je v návodu (prostě v tom papírku u toho) napsáno že můžou používat i těhotné v jakémkoli stádiu těhotenství... používala jsem je když jsem byla ve 13 tt těhu ale byla jsem lajdák a nedobrala je.žížalka používá asi stejný.tak je vyzkouším...když pomůžou tak paráda a když ne tak potáhnu k Dr.no ne?

Nečekej na řádný termín do poradny a hned zítra utíkej na gyndu. Dostaneš nějakou mastičku nebo čípky a uleví se ti. V těhotenství není dobré si s něčím podobným zahrávat :w: :w: :w:

Pokud máš takovej výtok, tak na nic nečekej...může to i ublížit, když se to neléčí...já na to používám nějaký gelový globule, ale jsou na předpis...a jsou fajn...

In reply to by kacenka.03

No to je ono...to se v těhu smí v každém stádiu...to není problém...ale musíš zavádět, až když si lehneš a plánuješ usnout, rychle se to rozpouští a pak vytíká, takže bez účinku, když to tam nezůstane dlouho...a vyber vše co máš, snad jich máš alespoň pět...to by mohlo na to akutní stačit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka