Těhu s pipetou :D

07.07.2012

Holky, s přítelem definitivní konec, můj potrat prostě neustál a já už nemám sílu. OVŠEM .. je tu jedna věc..můj nejlepší kamarád, homosexuál, by byl dárcem spermatu, tudíž bychom spolu mohli mimi mít. Probírala jsem to s rodinou, přáteli, bla bla se všemi..všichni jsou pro a nadšeni .. znáte to , já už se prostě s žádným chlapem otravovat nehodlám.. a proto..dotaz..je možné pokusit se sperma při ovulaci zavíst nějak sama, nebo se mám poradit s mudr o inseminaci?..nemáte někdo zkušenost?..radu? tip?..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

vše je vyřešené, bude zapsán jako otec, máme vyřešené výživné, i jak by se s prckem vídali .. už jsem to psala někde níž..není to hurá akce :DD :one:

Klidně to zkus sama než zajdete k dr. Klidně i obyčejnou stříkačkou. Měla by ses mrknou na film perfect days :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

V tom případě hurá do toho :) .... Leda prostě lhát , že partneři jste (dneska už není nic neobvyklého, že nejsou partneři sezdáni).Takže pokud se vám nezadaří ,,doma" tak jedině touto cestou.Ale zase by to nebylo zadarmo, nevím kolik to teda stojí.Tak tfuj tfuj tfuj ať se brzo zadaří a všechno je vpořádku :)

Ahoj Radu,promiň neznám tě a ani tvojí situaci,ale tvůj dotaz se mi zdá hloupý... nechceš spíš počkat na nějakýho chlapa co tě bude mít ráda a bude s tebou chtít žít a mít společné děti atd atd...=DD ZNÁŠ TO..=DD nevím,přijde mi to jak z filmu perfekt days-i ženy mají své dny-s Chýlkovou..=DD nechci tě nějak urazit jen na to asi mám staromoooodní názor že dítě má přijít z lásky když se dva milují.. :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka