musím to ze sebe dostat - intimní

07.07.2012

ahoj holky, chlap mě ted tak namíchnul. Tak malý se vzbudil v 5:30 a protže máme 2+kk spí tatka v obýváku a já s dětma v ložnici, takže se každé ráno sunem za tatkou na pohádky. Tak jsem si lehla vedle tatky a tulili jsme se a on mě udělal rukou. Tak pak ležíme a povídáme a on že prej sem se neudělala, že to ví, že jsem s ním nikdy orgasmus neměla ani při sexu. Šmarja to mi připomíná jak mu jeden kámoš řekl o mokrém orgasmu a pak tady byl doslova hon na to aych to měla taky :-( fakt romantika jako prase :-( a ted zas, že sem nikdy orgasmus neměla a že se na tom musí pracovat, no to už se ted těším fakt jako :-( Prej že plno holek má orgasmus až po 30tce(je mi 27) a že třeba ani nevím prej co to pořádně je, přitom s ním mám nejlepší sex za celý život, pořád ho o tom ujištuju a on řeší podle mě takovéhle kravoviny, není to putna s tím orgasmem když já jsem upřímně fakt spokojená??? Jo a já mu říkám že je první chlap co to tak řeší, že ti předtím to teda neřešili a on mi řekne: No tak jako když ti to někdo udělá na záchodku na disce tak je jasné že to neřeší a tím se mě teda dotknul, protože já jsem i pŕoti nezávazné puse, jsem naprosto proti nezávaznému sexu a k sexu ke všemu na záchodě bých se nesnížila ani kvůli milionu :-g( :-g( tak jsem se urazila, že co si to o mě jako myslí, že si mě plete asi s nějakou hrozně "upejpavou"kámoškou z těch jeho akcí a že teda nevím jestli by s takouvou ženskou chtěl rodinu :-g( , fakt jsem teda naštvaná :-(((( Musela jsem to ze sebe dostat, tak díky všem co jste dočetly.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

naučila??? a to jsi jak zvládla?? mě to bylo vysvětleno asi 5x, něco jsem si vygooglila a proto taky vím že většina žen ho nedosáhne, navíc komu by přišlo jakkoliv přitažlivé kdybych namočila celou postel jakýmsi výstřikem( zatím nehledej nic osobního, jen ta představa se mi hnusí a docela je mi jedno i to jak by potom narostlo chlapovi sebevědomí :D )četla jsem že když je člověk vzrušen tak že cítí tlak jako by se mu chtělo čůrat má potlačit a pustit že o čůrání rozhodně nejde, ale mi to prostě nějak nejde no

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No,my raději ani kousíček apak to tak vypadá a ty porna,co se mi zdají,to by snad muselo mít 5*,přitom nejsem normálně žádná nymfomanka,ale asi to tomu tělu chybí :-)

nevím, jestli by se mi po takové rozpravě chtělo do dalšího sexu :), no minimálně bych se děsila dalších požadavků na můj orgasmus... To ne, tohle nesmí, já bych se asi totálně blokla. Přece to musí být pro každého příjemné, ať už s jakýmkoliv výsledkem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka