jaký nadzemní bazén?

02.07.2012

ahoj holky, určitě spousta vás má doma bazény, jaké máte a jak jste spokojení? My bychom chtěli nadzemní nafukovací asi 3,66 průměr, výšku nevím, je lepší tak 0,90 než 0,76? Asi ano, že? Myslím, že se nic nestane, když nebude plně napuštěný i ten větší? Filtraci zatím asi kartušovou, i když písková je prý super, ale dost drahá. Co máte vespod? Máte tu origoš plachtu co nabízejí? A jakou chemii používáte? Chceme něco večer objednat, nejspíš "tampa" tak jestli některá máte, jste spokojení? děkuji za vaše rady a zkušenosti

Kliknutím vložíte smajlíky:

Máme tento - http://www.marimex.cz/bazen-ohio-4-88-x-1-22-m-s-piskovou-filtraci/
Marimex můžu jen doporučit, má i ty Tampy a dost akce na ně, prodávají i chemii. Kupovali jsme bazén loni po sezoně (v září) a nejenže byl bazén o 7 tis levnější, ale ještě jsme k němu dostali roční předplatné Mladé fronty.
Pod bazénem máme geotextílii a tu originál plachtu pod bazén.
Chemii používáme Aquamar - prodává se v každém velkém obchodě, začali jsme Shock Chlor a pak tablety. Ještě něco na úpravu PH,a by se netvořily řasy.

my teda ted už máme v zemi,vybetonovaný ale začínali jsme na těch plechových,nafukovací jsme teda neměli,ale pod folii jsme měli starý koberec aby to bylo měkčí,na plavání ten rozměr není ale na rochnění stačí,s hloubkou vzala bych ten hlubší ale je otázka na co když se v tom nedá plavat,možná by se v nižším i dalo sedět a bylo to příjemnější ,no to neporadím,písková filtrace je fakt daleko lepší,máme jí ,ale na ten malý bazén jsme taky měli kartuš,my máme ten betonový pruměr 5,5m,hloubku 1,5m a to už by byla kartuš na nic.jinak tam lejeme každý týden savo,obšas modrou skalici proti řasám a vločkovač,když se kalí a vodní vysavač.

Ahojík,
tak my máme tento bazén : http://www.marimex.cz/bazen-tampa-3-05-x-0-76-m-s-kartusovou-filtraci/
Nekupovali jsem tu originál podložku, mám pod tím nataženou silnější deku. Ale musí být rovný podklad. Nevím jak píšeš že nemusí být bazén uplně plný, on se tím vlastně vspřimuje, nafoukne se ten horní límec a pak už to tvoří voda. Akorát je dobrá ta plachta na bazén, tu zatím nemáme, ale je dobré jí mít, nepadá tam bordel a mušky. Jinak do něj dáváme chlorový tabletky a bazénové savo. Voda vydrží celé léto :a:

Ahojky. My máme přesně ten od Tampy, rozměry nevím, ale je super. Máme ho už třetí rok a jsme spokojeni. Letos jsme ho napustili jak ty píšeš jen částečně. Kvůli malýmu tam máme cca 20 cenťáků vody a stačí to. Malej se tam čvachtá a my s ním,filtraci zaplou nemáme, ale sítkem to denně vybíráme a navečer tam jednou za čas naleju Savo original.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka