Peřinky

25.10.2007

Včera večer mi tchýně donesla ušitou novou peřinku do postýlky, nechala ji přešít ze staré peřiny a taky nechala vyčistit peří. Peřinka je moc pěkná a teploučká! Ještě jsem se dívala, co mám za peřinku od mé tety a ta je taková s jedným oblým rohem, nevíte, na co to je?

Ahoj, jestli je čtvercová s oblým rohem, tak je do čtvercové zavinovačky ( takové té klasické - samá krajka...) :-)

In reply to by Kellynka

Není zač :-) Já tyhle zavinovačky měla v prvních týdnech miminek moc ráda. Když se mimi chovalo u starších sestřiček, leželo alespoň jakž takž "rovně". A v kočárku to vypadalo taaak slaďoučce :-)

In reply to by Kellynka

Já už vidím, jak se naše budoucí babičky budou prát o to, v které zavinovačce dítě bude... Moje mamka má zavinovačky po mně, přítelovo mamka po něm a to jsou takové ty klasické krajkové, vyšívané... No a já si chtěla koupit jednu rychlozavinovačku...:-)

In reply to by Maru

Tak to já mám rychlozavinovačku na doma s medvídkama od tety, pak takové obyčejnější klasické bílé peřinky taky na doma, těch tam mám asi 4 a ještě 2 od manželovy maminky už naškrobené, nachystané a to samé od mojí maminky, no to budou bitky :D

In reply to by Kellynka

Obávám se, že s těmi počty jsem na tom podobně... Moje mamka sotva se dozvěděla, že jsem těhotná, tak dělala inventuru skříní, co zůstalo ještě po mně a po mých synovcích. Poté šla na výzvědy do obchodů a vše mi referovala (to jsem byla teprve v 6 tt!!!) No a už koncem září začala nakupovat... Já se na to nakupování vždycky strašně těšila, ale co mám proboha nakupovat, když se babička zbláznila?

In reply to by Maru

Natálinka vždycky spolehlivě poslintala, nebo ublinkla na několik za den :-) I když jsem dávala pod hlavičku plenku. :-) A je to takový čuňátko do dneška. Často říkám, že tu funguju jako veřejná prádelna a tiše závidím maminkám s těmi čisťoučkými nažehlenými mrňaty. My vždycky spolehlivě upadnem do bláta, hned jak vyjdem ze dveří. Ona je schopná se upatlat i v naprosto sterilním prostředí :-D

In reply to by Boža

U každého Tvého zápisu v deníčku je možnost upravit obrázky nebo tak nějak. A můžeš vložit max. 4 fotky ke každému. Takže buď to vlož k nějakému staršímu nebo si vytvoř nový.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka