Jednorázové plenky

27.06.2012

Ahoj holky, měla bych otázku na ty, které již mají nějaké zkušenosti s jednorázovýma plenkama - zejména Pampers Premium Care Newborn (http://www.eva.cz/zbozi/DRO11066/plenky-pampers-premium-care-newborn-1-…). Vyhovovaly nebo vyhovují vám? Nebo by jste mi doporučily nějaké jiné? Předem moc děkuji za vaše odpovědi. Katka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty oranžové jsou na nic nejlepší jsou modrozelené,s těmi bílími co jsou nové nemám zkušenost.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

my z těch igelitových tesco chytli plíseň,takže tyhle už nikdy.

pemprsky jsou dobré na začátek a pak nám moc vyhovují plenky z tesca značka gaga jsou pro mě lepší než ty jejich zelené. :a:

Ahoj tak já jsem rozhodnuta pro Pampers, švagrová je používala a byla naprosto spokojena tak i kamarádka. Jednou si koupila ty Happy a říkala že nikdy více malá jí to pročůrala a neustále ji převlíkala. Tak podle její zkušenosti si nechám poradit. Nám dávali látkové a taky jsme vyrostli :)

In reply to by LaChispita

Záleží jaké plenky pampers máš podle toho i voní či zapáchají, pro mě zapáchají v bílem obalu a nejlepší jsou v zeleném obalu s měsíčkem,s heřmánkem jsou pro nás převoněné.Omlouvám se že nepíšu přesný název pampers, ale kdo si to má pamatovat.

Tak já ještě mimi nemám,ale segra i švagrová říkaly že jsou super,tak už je mám taky nakoupené :-) Teď je mají zrovna v Rossmenovi v akci za 222,tak si tam dojdi,to je krásná cena :a:

My jsme je používali, dokud byla pro nás velikost, pak jsme přešli na ty klasické modrozelené, vše na střídačku s látkovými plenkami Bambino Mio. A spokojenost. Všechny ostatní nám pořád protékaly.

Ahojky, za nás víceméně doporučuju, měla jsem před porodem nakoupené tyto, Huggies s organ. bavlnou, Happy 1, Tesco zelené a Pampersky vyhovovaly a vyhovují doteď. Hodně dobrý jsou i Pampers Active baby, jsou za přijatelnější cenu. Oranžové Pampers za nás ne, sice jsme začaly používat až od vel. 3, ale právě kvůli tomu, že nemají pružné pásky, nám malá několikrát protekla až na zádíčka. Co mi jen na těch Premiumkách vadí, že děsně smrdí, už před použitím, po něm ještě víc, nějakou chemikálií. Nevím, jestli ten gel uvnitř... :? Tak uvidíš, dobré pořízení. :a:

Ahojik,taky mam tyto koupene do porodnice ve vel.3-6 kg,potom mam ty klasicke pampers new baby a huggies,taky jsem zvedava ktere nam budou sedet nejvic:-) :)

Já jsem tyto taky používala a vyhovovali nám. Tento týden je mají v Rossmannu za 222,-Kč takže super cena.

Ahoj tak my kdyz jsme sli z porodnice tak jsem si koupila newborn od Huggies pouzivali jsme je v porodnici a potom jsem presla na Pampers ty oranzovy.Dvojky maji prozny pas,ale 3 uz ho nemaji a to jsem presla na Pampers activ baby a jsem spokojena.Jinak jsou dobry i z tesca.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka