Malej rostak

25.10.2007

Tak ten malej rostak nebo rostanda mi vcera vubec nedal spat. Tocil se, roztahoval se, boxoval a kopal jak o zavod az do tri do rana a to tak ze jsem nemohla usnout a v jednom kuse jsem se prevalovala nebo chodila na zachod. A to jsem musela v sedm vstavat a frcet do prace. Nastesti ted moc netrpim na unavu tak to tu dobre zvladam a hlavne moje prace je fakt tezka pohodicka.

A kde pracujes, jestli se muzu zeptat? To se mas,ze netrpis na unavy.Ja spim skoro 10hodin a rano stejne nemuzu vstat jak jsem unavena.:*))

In reply to by Kubí

Delam vizazistku a pracuju tak 10 dni v mesici. Prijde mi holka tak ji nalicim a ucesu, trva to tak pul hodky az hodku a pak si jdu hacnout a cekam tak dve tri hodky nez prijde dalsi. A k tomu mam v praci skvelej kolektiv a fajn sefa, takze to vlastne ani zadna prace neni.

In reply to by moni

jé, tak to se máš.. já sice taky celý dny sedim, ale nechodim do práce, ale do školy... takže se po skoro každých 45 minutách přesouvam z místnosti do místnosti... nejhorší je to ráno, protože si pěkně musim vyťapat schody ze suterénu až do třetího patra, což teda ve 34. týdnu neni nic moc s tim pupkem....:-))) ale zatim to tak nějak zvládam, přece jenom musim tu školu nějak dodělat...

In reply to by Kubí

Tak to ti taky zavidim ze netrpis unavou ja v praci umirala..neschopenka byla pro me vysvobozeni z pekla..Ale jinak to znam me taky prcek kolikrat nenecha spat celou noc...na jednu stranu je to krasny ale na druhou kdyz se mi chce fakt spat je to hluuuza..

In reply to by Maki

že jsi na neschopence od začátku? Já mám práci taky v pohodě, ale domlouvala jsem se šéfem, že pokud to půjde, tak bych šla domů dřív, jak ten 8týden před porodem, uvidím, jestli mi vyjde doktorka vstříc. Čeká mě totiž pak stěhování a tak bych to chtěla stihnout ještě před porodem :))

In reply to by marthy1

Ne,ale dělala jsem skladnici, a lozila po žebříkách atd. tak jsem se domluvila s doktorem aby mě nechal doma, protože mi po ránu bývalo špatně a ty žebříky,měla jsem strach abych sebou neflákla

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka