Léčba plísně na nožičkách. Prosím o rady, zkušenosti. Díky.

20.06.2012

Ahoj, nemáte někdo osobní zkušenosti s léčbou plísní mezi prsty na nohou? Jak dlouho jste to léčily, je nutné desinfikovat obuv v průběhu léčení nebo až po doléčení, aby se to nevracelo? Co žehlení ponožek? Je nutné každej den použít na nohy nový čistý ručník? Tomášek má 1,5 roku a před pár týdny se mu objevila prasklinka mezi malíčkem a prsteníčkem, začli jsme mazat a vyschlo to, ale začlo se to šířit mezi ostatní prstíčky a trošičku už je to i zeshoora, taky to má malinko i na druhé noze. Mažeme střídavě Canestenem a dalším krémem, teď nevím název, prý se to má střídat - ten druhý už dochází, tak musíme asi zas něco koupit, no ale nevím, jak poznám, že je nutné jít na kožní. Po jak dlouhé době neúspěšného léčení. Nejaspíš to do dovolené kvůli objednacím termínům ani nezvládneme, taky mám teď problém kvůli dalšímu miminku, abych někde nečekala v čekárnně a u dětský jsem se toho zas tak moc nedozvěděla. Jinak nejspíš k těm plísním má dispozici po manželovi, tomu se podařilo to vyléčit.

ahoj, pokud to léčíte už nějakou dobu a nelepší se to, tak bych na kožní došla ( v příbalovém letáku těch mastí jistě píšou, po jak dlouhé době neúspěšné léčby se máš na lékaře obrátit)
boty bych desinfikovala v průběhu léčby a místo žehlení ponožek bych asi koupila i desinfekci na praní (teď to každou chvíli potkávám v drogeriích, už jsem si říkala, že pořídím taky, dcerka se párkrát vysvlékla pokaděná z pyžama a plíny a dobrej pocit z toho teda nemám). no a vyhla bych se veřejným koupalištím atp, nebo jejich návštěvu jedině v botkách
kdysi dávno jsem si taky dlouho léčila plísně na nohou furt se to vracelo až mi právě někdo řekl, že je nutný dostat to i z bot (všech co nosíš)....a od tý doby mám pokoj

Ahojky,přítel jí mam z´tiá taky a maže Canesporem.Nevím jestli ho můžou i děti.Zkus se poptet v lékárně,tam to určo poradí.Jo a dostal k tomu i sprej a musí si boty desinfikovat obden.Má se to léčit aspoň 4 týdny+ 2 týdny nám řekli aby se mu to nevrátilo.Tak snad se vám to podaří zahnat :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky