P O M O C dcerka ochutnala vlastní hovínko :-(((

20.06.2012

Ahoj holky,je to nechutné,ale je to tak,já co jsem na vše tak opatrná,furt desinfikuju myju čistím hlídam tak toto jsem neuhlídala :-( najednou mi přišla dcerka 16 měsícu s plínou v ruce,vytahla jí z koše a hovínko si rozmazala po pusince a v pusině žužlala vlhčený ubrousek kterým jsem jí utírala prdélku :-(
mám strach aby se jí něco nestalo,hned jsem jí vydrhla vymyla pusku,nejradši bych jí vykoupala v savu :s: a samozdřjmě do ní nacpu 2tou davku probiotik,ale bojím se aby něco nechytla :r:
Stalo se vám to někdy taky nebo jsem jen já tak nemožná a neuhlídam vlasní dítě :00:
Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc to hrotíš. Hovno ještě nikoho nezabilo, obzvláště ne vlastní. Věř tomu, že může být ještě hůř. Takže klid, hlavu vzhůru a bon appetit :s:

Ahojky já bych to tak nehrotila já jsem taky prý jako malá do sebe naládovala slepičince a taky žiju.Určitě se jí nic nestane

Podle mě to přeháníš.Nic proti,ale děti nejsou jen vymydlený,ale poznávaj sami sebe..Malej taky ochutnal hovínko a žije.My když jsme byli malý,tak jsme chodili ke králíkům a jejich bobky pro nás byly bonbonky.Vim,je to nechutný,ale svět se nezboří.Spíš pokud se to s tou hygienou přehání a furt se šůruje a děti jsou jak ve sterilnim,snižuje jim to imunitu a bejvaj nemocný.Hezký den :a:

irena1111

Buď v klidu, určitě se jí nic nestane, spíš trochu uber s tím dezinfikováním, tím že se tvoje dcera potká se špínou si buduje přirozenou imunitua když jí všechno kolem ní přehnaně čistíš tak si vybuduje kulový a pak bude akorát náchylná k nemocem.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky já vím že to přeháním ale trpím Emetofobíí takže hygiena je u mě na prvním místě,i když vím že mnohdy dělám špatně :( ale pomoct si nemužu děti do školky k vuli tomu nedávam ale už se děsím toho jak nastoupí do školy,ale tam už hold musí :00:

In reply to by Zuzana.Cihakova

bože tak to je mi líto :( ale desinfikuju doma oni si ty bacily stejně nachytají někde jinde,jsou pořád mezi dětma bydlíme v rd 3 generace i se sestrou a dětma tak je to tady někdy taky jak ve školce :00: ale hovínka nikdo s ních ještě nejedl,ale prý moje mamka na to byla expert,po odpoledním spánku jí babička několikkrát našla s plínou dole a hovínko namazané na stěně :-) :00: asi bude celá babička

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je to hodně náročné :( ale neumím s tím nic dělat,autobusem jezdíme minimálně na nákupy jezdí manžel a když už někam musíme tak mám v pohotovosti v kabelce desinfekční gel sanytol :00: no hrabe mi řádně,někdy bych si nafackovala,ale spíš je mi do breku že není východisko :r: protože semnou trpí hlavně děti..

In reply to by Romana Fitzkova

No to musí být šílený a to se nedá léčit??? Asi bych s tím něco dělala, mám tchýni, pořád uklízí, ale proto, že prostě nemá co jiného na práci a já z ní teda úplně šílím, bydlí naštěstí daleko, ale když tam jsme na 3-4 dny tak je mi tam nepříjemně, já se třeba osprchuji vytřu a uklidím po sobě a dám si záležet, protože vím, jaká je a ona jde do koupelny po mě a udělá to znova :n: To mi fakt vadí, jak lítá pořád s hadrem....

In reply to by petra.nn

nevím jestli se s tím da něco dělat léčím se už 2 roky co jsem zjistila že je to fobie dřív jsem si myslela že jsem nenormální a mám to tak jen já ale prý je to fobie jako každá,jen se dá huř zvládat,protože jdyž má někdo fobii z výšek tak tam neleze ale já se te mojí vyhnout nemohu protože se to týká přímo mého těla :-( chodím na terapie na hypnozy,ale zatím nic nepomáhá léky ještě brát nemůžu pořád kojím,až pak ale tomu taky nevěřím,mám strach že to bude taková léčba jako že do tebe naládujou prášky nevíš o světě,copak to je život potom?
no a tchýni nezávidím :00: to by mě taky pěkně naštvalo...jako bys byla neschopná po sobě uklidit

nemyslím to zle, ale aby ji spíš neuškodilo to tvé desinfikování ;) , myslím, že můžeš být v naprostém klidu, tvá dcerka není první ani poslední dítě, které toto udělalo, vím, že se říká, že pokud dítě jí své výkaly, chybí mu nějaké vitamíny...

In reply to by JaMiOn

však jo já to tak myslela,že hledím na to aby měli kvalitní a vyvaženou stravu,ale podle našich babiček nejsem normální,vždyt ona jí v roce davala chleba se sadlem co vypekla z bučku,a o mém kojení mají taky pochyby,prý z čeho má to děcko být s také vody??? :-) protože v nich prý nic nemužu mít protože mám malé prsa,a mám jí nafutrovat sunarem nebou krupicou :s: no nechci se s ní hadat ale někdy je to na palici :00:

In reply to by Romana Fitzkova

no tak to jo :s: . Chleba se sádlem bych nestrávila ani já :///: . Už nejsem zvyklá na dřevorubeckou stravu. Za našich babiček nebylo kojení tak obhajováno jako nyní a vlastně ani nevěděli jak je pro dítě prospěšné. Proto se diví...ale jak píšeš. Jim to nevymluvíš..

In reply to by JaMiOn

no právě nevysvětlím,ona by tak byla nejradši kdyby ty děti ,,papaly" furt a měly boule za ušima,od kojení mě odrazují od začátku už u první dcerky a tu jsem kojila 14 měsícu,a Sofinku ted kojím 16měsíc a prý brzo umřu že ze mě všchno vysaje :s: :00: ona by tak furt jedla buček špek atd...ale jogurt se jí v ledničce zkazí :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

přesně tak, dokonce znám jednu holku, co v těhu olupovala omítku a jedla, prostě nemohla odolat, to je asi extrém, ale je to fakt!!!

:s: promiň ale úplně tě vidim jak šílíš. K čemu 2tou dávku probiotik? to jí uškodí víc než hovínko :00: . Občas se to stane. Neni to nic tragického a nic z čeho by měla malá mít nějaké zdravotní problémy. Můj brácha toto udělal mamce 2x a že by kolem toho tolik šílela si nepamatuju :-).
Takže klid. Hlavně už do ní nic necpi a dej se do pohody...můj brácha říkal: hoínko papůůů :///:

In reply to by JaMiOn

:s: já se tomu taky směju,protože moje první dcerka taková vubec není ta by si ani nesedla na chodník aby se neušpinila na písek jí mužu pustit v bílých šatičkách a přijde čistá ale Sofi je uplný opak furt hrabe v koši,chlopek dojí bulharskou pomazánku a ona je v ten moment v koši a olizuje kelímek a to je taky něco na mě já furt kontroluju co kdy kde jedí dbám na zdravou výživu a ona toto :00: ale přišla s plínou a říka,, hono" :s: probiotika berou holky preventívně tak by jím to nemělo uškodit,dr říkala že i kdyby snědla celou krabičku tak se nic nestane...doufam že bude v pohodě a nebude mít nějaké potíže :(

In reply to by Romana Fitzkova

to víš že bude v pohodě. Ondra běžně okusoval klacky, ocucával kamínky (dal si několik kamínků do pusy a cucal a cucal). Stokrát mu člověk říkal že se to nepapá a dostal i na prdel a zachvilku měl zase plnou pusu kamínků. Kolikrát jsem si ani nevšimla kdy je sebrel :00: . Do koše teda nelezl. S košem zase nemá problém Markétka. Několikrát jsem jí načapala ja se v něm hrabe :s: . Dětičky jsou průzkumníci. Ale kolikrát člověk až kroutí hlavou co dokážou do pusy strčit

In reply to by JaMiOn

já doufám že na mínkach nic jinéh není aspon těch co jsou na zahradě venku mi to ještě neudělala :? vajgly jedla moje segra ale jen ty dědovy :D
na zadek jí dam taky jak hrabe v tom koši nebo mi pořád vylézá na schody ale je to k prdu,se na mě usměje udělá tyty tím malým prstíkem a pak bud naštvaná,stejně tam zas poleze :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka