+++ malá anketka +++

11.06.2012

ahojky, ted řeším takové dilema a docela by mi pomohly vaše odpovědi :-)
zajímalo by mě, kolik peněz vám zbývá na měsíc na žití - na jídlo, benzín, drogerii....prostě když poplatíte povinné položky jako je hypo, pojištění, inkaso, půjčky, úvěry....
a kolik vás je v domácnosti?
moc děkuji za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

No když odečtu,hypotéku,poplatky,kroužky,psa,benzín prostě veškeré jiné náklady,tak jen na jídlo a oblečení cca.10tis,když nemá manža odměny.To ale přijdou nečekané výdaje a jsme .....Jsme 5členná rodinka :s:

po zaplacení hypotéky a všech poplatků okolo nám zbývá cca 17500 Kč měsíčně.Jsme zatím jedno dítě 3 roky a 2 dospělí,v říjnu přibyde mimčo :)

In reply to by JaMiOn

jo jo,já vím,že je to úžasný :///: říkám,že už jsem to vstřebala a musím uznat,že jsem to ořvala :) já vždy chtěla holčičku,i Luky měl být a vždycky to tam prostě naroste :///: no nic,budou parťáci a třeba se jednou ta holka do třetice povede a když ne,tak budou tři kluci :) ale třeba skončíme u dvou,ještě není rozhodnuto :)

po zaplacení hypotéky, stavebního spoření, inkasa, mobilu a školky nám zbývá 12300kč na ostatní tj. jídlo, oblečení, výlety, dárky apod...Od září se nám navýší platba za školku. Takže nám bude zbývat cca 10tis. na vše ostatní..
Můj RP vkládáme na spořící účet. Žijeme z manželovo výplaty.
Jsme 4 členná rodina.

Ahoj, když odečtu hypotéku a inkaso, tak nám zbývá tak 13,5 tis. Další skoro 4 tis. manžel projezdí za benzín. Ze zbytku musíme vyžít. Zatím se do mínusu nedostáváme. Jsme dva dospělý a dvouletý dítě

Tak my jsme 4. Já, manžel a dvě dcery (3roky a 7měsíců). Po zaplacení všeho potřebného nám zbydou 4 tisíce na jídlo a drogerii. Chtělo by to trochu víc, ale bohužel to nejde a až mi klesne rodičák, budeme mít ještě o něco míň. To se budu muset snažit vyjít s cca 3 tisíci.

Takže u nás je to tak, že nemáme hypotéku, bydlíme ve svém, ale máme dost vysoké náklady na bydlení (zálohy na vodu a el.energie)+nějaké pojistky a takové ty dlší blbiny, tak když do toho zahrnu i můj telefon, tak mi na jídlo a benzím (drogérie už u nás taky tolik nestojí, malý má pleny jen na noc šampony a gely na mytí ani v položce nevidíš), takže mi zb. cca +-18 tis a poněvadž jsem nehospodárnáa neustále malému dopřávám, tak taky nic moc neušetřím.Jsme 3+pes (ten nás stojí téměř nejvíce :D)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky