Krásné ráno.

25.10.2007

Krásné ranko přeju všem. Jak jste se dnes vyspali? Já měla zase tak moc živí sen, že mě probudil můj smích! No ještě, že se mi zdají hezké- směšné sny, horší to je, když se mi zdá něco ošklivého a já se probudím a brečím.

ahojik ja se vyspala celkem fajn, sny dneska zadne takze jsem si vlastne i odpocinula:-))) jen mimisek od peti kopal tak jsem si s nim povidala:-)

No to já měla ze začátku docela hnusný sny a budila jsem se, teď mám ty sny takový střelený, ale není to žádný psycho, ikdyž se taky vzbudit. Mýmu chlapovi se včera zdálo než jsem šla na kontrolu, že měl v ruce naše miminko v průhledným vajíčku a pak mi ho dávala paní doktorka zpátky do bříška...docela mě pobavil:))

Tak to mas dobry,ja uz druhou noc skoro nespala,nevim cim to je,porad se jenom prevaluju a jsem snad 1000x vzhuru a vubec si neodpocinu,je to hruza.Nevim cim to je a to mimi jeste necitim,tak nevim.

In reply to by Simik

Já jsem ze začátku těhu taky nemohla přes noc pořádně spát...jen jsem se budila a chodila na záchod. Teď je to zatím lepší, ale jsem zvyklá spát na zádech, což se teď nedoporučuje, tak se snažím naučit se spát na boku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka