spaní na zadech

22.04.2008

ahojim všem , tak otvíram dizkuzi spat na zadech nebo nespat? ja jsem zvykla spinuskat na zadech, ale mam strach o prcka at ma dost zivin. jinak na boku se mi nespi moc pohodlne jak mi prepadne to brisko, a jak se otacim pak na druhy bok tak me brisko boli. jinak na tech zadech si pekne nahmatam kde hajinka. porodni asistentka mi prave rikala, ze bud to muze delat blbe mi, coz nedela , a nebo ze prcek mi to da najevo ze se mu to nelibi ze bude kopat, ale me se zda ze maly kope porad at jsem na boku sedim, nebo lezim na zadech, tak fakt nevim jestli nekope ze mu to vadi nebo jen tak a nerada bych mela pridusovany dite. achjo jak to resite vy?

Nevím.Večer usnu na boku a pak se stejně zbudím na zádech,ale stoho boku jsem už tak rozlámaná že když si pak lehnu na záda je to pro mě strašná úleva a i při telce si podložím hlavu lehnu na záda a skrčím nožky a myslím že v poho tak doufám že to bude v poho nadále

Eviku, já (33tt) spím jak na bocích tak i na zádech a bez problémů. Jejda, to jsem neslyšela, že spaní na zádech není zdravé pro dítě - já si jej taky pěkně hladím a hledám hmatem jak si ležká. O Maxík kope i když ležím na boku, tak jak mám vědět, co se mu líbí nebo nelíbí :s:

In reply to by Marichen

presne taky to nepoznam kdyz kope at jsem tak ci onak, jak mam vedet ze se mu to nelibi, no prave ja se to vcera dovedela od porodni asistentky, ze by se na zadech nemelo spat. jo no je to super ja mamm vecinou hlavicku v levo a dupku a zada v pravo a jeste uplne dole v pravo mamm i nozku ale porad tak prdolku za tu nozku chytam jak kope :)

:) ahoj, tak já usínám na zádech a pak se překulím na bok. je to přesně jak píšeš, pokud to nevadí tobě a mimi tě nějak moc nekope,že se mu ta poloha nelíbí tak to neva.

Já usnu jedině na boku,ale pokaždé se budim na zádech a zjišťuju,že se mi tak spí nejlépe.A vůbec to neřešim.Jak mám poručit tělu ve spánku,že se nemá otočit na záda?Jsem zvědavá co ti holky napíšou,protože mě to docela zajímá.a s tím kopáním máš pravdu.Mě prcek kope taky pořád,aŤ ležim na boku,na zádech nebo sedim.

Ahoj Evi,jsem sice ve 25tt,ale normálně si na záda lehám,jen když jdu spát a nebo se v noci vzbudím,tak si jako odpočívám..pupíček už mám taky docela pěknej a to spaní mi začíná dělat problémy..třeba mě vadí spát na pravém boku-to po minutě dvou,se musím otočit,protože mě začně malá štuchat a vrtet a divně se mi dýchá,ale na levým boku pohoda-má se i tak spát-četla jsem to..a začínají mi těžkou nohy v noci...dneska jdu do poradny tak se tam zeptám...

In reply to by sarlotka

ju zeptej, ja si uz mezi nohy musim davat kojici polstar jinak bych na boku snema nevydrzela. je to tezky a jeste se to stim spanim zhorsuje, jsem z noci spis nevyspana, a tedkom by jsem si presden jeste zdrimla, a pry to bude jeste horsi .....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka