Jak se tady máte?

22.04.2008

Ahojik kocendy jak pak se dneska mate?A co noc vyspaly jste se?Ja tedy moc nespala nejak mi to v noci neslo,ale za to tedka bych usla hnedka.Skoda ze musim poklidit byt kdyby mi nahodou udelala babicka prepadovku tak at se chudak nezdesi :s: A co mate v planu vy na dnesek?

Tak moje noc, byla noc hrůzy a utrpení...... :( Migréna, je hrozná věc..... :00: Ted mě zase pro změnu zlobí počítač, ale fakt hodně.... :( Asi tu moc dlouho nebudu, když je tak zasekaný a dělá si co chce.... :( Půjdu asi taky uklízet a uvařit...... ;)

ja bych taky mela poklidit byt, ale nemam vysavac, nejak bouchl a tedkom cekam na novy, takze uklizeni musi hold pockat :) tez sem se v noci nejak nevyspinuskala, uvazuju ze se natahnu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to ja mam asi jedinou vyhodicku ze si muzu lehnout i trochu na brisko a mimiskovi to nevadi :-) no to ja jsem taky zvedava na to nase lumpisko uz aby sel ven ale ne a ne.Jeste 4dni do porodu tak snad nebudu prenaset.

Ahoj Veru,tak jak mam psano v blogu ja nespala skoro vubec je to desny.A v planu nevim,ale je nadherne,tak asi nekam vyrazime s manzilkem a psikem.Ted jdu zehlit a taky uklidit.

In reply to by terinka

Ahojik Teri tak to bud rada ze je u tebe nadherne protoze tady u nas desne lije.A to jsem chtela jit dneska odpolko s tatkou pro penizky a zaplatit ucet no tak to asi nikam nepujdeme :-( tak ja uz mam aspon uz udelany nadobi a na pradlo se vrhnu za chvilku.

taky pořád budím. Chodím na záchod tak 6x, a pak ještě pokaždé musím oddechovat, protože mi tvrdne břicho. Ale už to brzo bude lepší, aspoň s tím tvrdnutím, s tím spánkem asi ne, co? :s: Já dnes uklízet nebudu, na žehlední tu mám 4věci, ale kvůli tomu se mi nechce vytahovat žehlička a prkno, budu se jen balit do porodnice a ještě před polednem skočím nakoupit, ať máme dneska co jíst. Ale mě se tak nechce nikam chodit :n:

In reply to by marthy1

Jojo s tim spankem se to jeste o neco zhorsi :s: to ja tady mam taky jenom par kousku ale jsou to tatkovi monterky tak at je ma vyzehleny kdybych nahodou uz jela :||): tak to ja uz jsem na nakupu byla a dokonce jsem nezmokla.Ale tedka tam prsi jako blazen.no jeste ze jsem mela litani vcera dneska bych asi ani nikam nesla :n:

ahoj blondynko :a: ja taky nejak v noci nemuzu posledni dobou usnout ze zacatku jsem byla neustale tak unavena ze bych spala i ve stoje a ted ne a ne a koukam jak se budu blizit k finisi tak to asi bude jeste horsi :r: ale zas uz to mas za par a budes mit mimiska u sebe :||): :cc): ja uz se taky tak tesim :dance:

In reply to by andy

Ahojik Andysku no to ja bohuzel koukala do zdi kvuli tomu ze jsem mela plny nos a byla jsem lina si dojit pro kapky a nakapat si :s: jinak se mi tedka ke konci spi dobre.Nekdy je i noc ze se vubec nevzbudim az se tomu kolikrat i divim :qu: Mam to za pak a to se pak uz nevyspim vubec ze zacatku :s: :s: :s: ono ti to utece jak voda a budes mit taky prdolu u sebe uvidis.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka