Nejdříve velké zklamánía pak strach co bude dál

04.06.2012

Ahoj holky, musím se vám svěřit co mě dneska potkalo. Poslední ms jsem měla 23.4 a tedy mám teď zpoždění 2 týdny. Těhu testy jsem si dělala hned po vynechání ms a pak i minulý týden a vycházeli mi slabě pozitivní. Dneska jsem byla u dr a na ultrazvuku nebylo nic vidět, proto velké zklamání, já jsem se strašně těšila, že uvidím ,,fazolku". Těhotenské příznaky jako bolest prsou, nafouklé břicho atd. na sobě taky pozoruju, bylo by to mé druhé těhotenství. Takže mi dr vzala krev a zítra ve tři hodiny budu vědět hladinu hCG a jestli se jedná o mimoděložní těhotenství. Strašně moc se bojím. Teď jsem si četla co by mě při mimoděložním těhotenství čekalo a je mi z toho zle. Nemáte s tím taky některá zkušenosti? Třeba že i přes slabě pozitivní testy a příznaky, jste těhotné nebyli a pouze se zpozdila ms?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já byla u dr. když jsem byla ve 4tt. Na ultrazvuku nic nebylo, ani váček prostě nic a tak jsem se s dr. domlouvala na lécích na podporu ovulace. Přesně za 3 týdny jsem tam byla znova a to jsem byla 6+6 a bilo i :h: , takže zatím neztrácej naději.
Držím palce, ať to zítra dobře dopadne :one:

Ahoooj,tak já měla zpoždení 2týdny.Pak mi vyšel krásný pozit.test.Podle dr.prý 5týden.Ale mimoděložní.A co potom následovalo nepopisuju :( Smutno :( ...Neboooj..A zítra dej určitě prosím vědět :) Jsem zvědavá.A snad ti vše dobře dopadne.Budu držet palečky :heart:

In reply to by Nikolin

Ahoj, díky za podporu :) určitě dám vědět jak to pokračuje. Mě doktorka vůbec nechtěla dneska říct jak to budeme řešit, tak nevím vůbec co mě zítra čeká, jestli hned vyšetření v nemocnici nebo budeme čekat až polezu bolestí po zemi. No jsem z toho strašně nervozní.

In reply to by Mirik

u mimo těhu by už mohla něco vidět ve vejcovodech, já to mělůa podobně a další týden už tam byl váček. a pak mimi, prostě jsem neotěhotněla hned ale až v době kdy jsem too měla dostat. zatím nestresuj! Držím pěsti

In reply to by klerietka

No jelikož jsem měla poslední ms 23.4 a poslední sex 7.5 tak by už to muselo být měsíc do otěhotnění,tak by to už snad mělo být vidět :( No to mě právě zajímá, jak to doktoři zjistí, jestli to půjde vidět přes ultrazvuk přes břicho nebo vnitřní?

In reply to by Mirik

POKUD to jde vidět, tak na obou-aspoň u mě to tak bylo, ale taky to být vidět nemusí... Jinak k tomu sexu-spermie může putovat až několik dní-tuším, že snad sedm-což by posouvalo termín otěhotnění... Neplaš ;-) Já neměla ani čas plašit a přemýšlet nad tím a jak tě tak čtu, tak to bylo jen fajn :-) Měla jsem to šup šup :s: A neboj se ;-) POkud tam je mímo a zdraví, kde má být, jen mu ubližuješ :-) Držíím palečky :-) Jo a na UTZ jde mimís vidět až při dost vysokým HCG-tuším snad 1500, což je někdy kolem pátého týdne nejdříve...

In reply to by klerietka

Jenže nemusí být jen ve vejcovodech... navíc mi dr. v nemocnici tenkrát řekl, že je divné, že je vidět-že se to stává výjmečně a ještě pár dnů čekal než mě bral na sál, jestli to není mezimenst. cysta a mimi se neobjeví v děloze... brali mi denně vzorek na HCG a až po dvou dnech na základě jeho hodnot mě brali na sál... Jinak kdyby bylo ve vejcovodu, tak cca od 7tt nemá kam růst-takže by s největší pravděpodobností přišla bolest a špinění až krvácení... Já si spíše myslím, že k těhu došlo později :-)

In reply to by Mirik

Byla, ale nula nula nic... cca 10 dní po MS jsem začala po cestě na dovču špinit, ale moc jsem tomu nevěnovala pozornost, neb jsem kdysi podobné problémy měla před prvním těhu (mimo bylo druhé)... druhej den mě trošku píchalo na pravé straně ale jen v určité poloze vleže, přidalo se troěku krve a další den vše OK... ale jelikož jsme se o prcka snažili a manža věděl jaké jsem měla problémy před synem, tak mě hned další den nahnal k dr... ve zprávě mám 7+6tt ;-) Už to bude v červenci dva roky a teprve teď jsem se odhodlala, že to teda zkusíme znovu... snažíme se druhý měsíc a každý píchnutí, něco jiného v MS u mě znamená těhu test :-) Tak uvidíme... snad to bude všechno tentokrát jak má být a nebudeme čekat na mimíse dlouho :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky