Zkušenosti s mBank?

04.06.2012

Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti s mBank, případně s mKontem.
Jestli ano, jaké a jak jste či nejste spokojeni.
Uvažujeme o změně banky a účet bez poplatku mne láká :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Na spořící účet využíváme ING konto, sice nic moc úrok, ale peníze jsou kdykoli k dispozici. Je to u AIR Bank stejné?
Vím, že je spousta spořících účtů, ale peníze tam jsou prostě uloženy a dostat se k nim, když je najednou potřebuješ není kolikrát úplně jednoduché, nebo jsou vysoké poplatky za zadání příkazu k úhradě apod.

In reply to by Elukiv

prave, ze ING mam taky. a urok je tam ted nejakych jen 1,8. proto jsem si zaridila air bank - sporici i bezny ucet. zadara. ze sporicicho si prevedes penize ihned na bezny a muzes platit kartou nebo vybirat. nebo si necat vydat kartu i ke sporicimu uctu. a nemusis cekat nejaky vypovedni lhuty atd:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

v pohodě :///:
A jak jinak je? Jsem tě viděla naposledy u Andrej, viď? Máte se dobře, doufám.

In reply to by Elukiv

jj, fotky ze svatby jsem viděla, ale o mimču zjišťuju až teď :) to gratuluju :dance: u nás takový novinky nemáme, já mam teď období, kdy mi stačí Verča. Dostávam se do situace, kdy mi děti začínají vadit. Se divim, že zvládam Verču. :s: Dělam si srandu, ale je to takový divný teď. Smekam před každym, kdo jde do druhýho mimča, i když jakmile vidim mimčo, hned se na něj vrham a chci aspoň chvíli hlídat. Čert aby se ve mně vyznal. :s:

In reply to by terčula

No my jsme malého plánovali tak o rok později, ale přišel k nám dřív, tak jsme rádi, že to bylo bez stresu z nějakého snažení apod. :D Vikču mi teda nevzali do školky, tak to bude takové náročnější, ale i tak se na malého všichni moc těšíme, řekla bych že malá možná nejvíc :s: :s: :s:

In reply to by Elukiv

Asi buď ráda, že budou k sobě věkově blíž. Já vidim, jak si naše Verča nemá s kým hrát. Kamarádky nemá a doma jí někdo chybí. :( Ale kdybychom se začli snažit teď, i kdyby se hned zadařilo, tak mezi nima bude 5 let, než to mladší vyroste, tak už by stejně neměli stejný zájmy. Takhle to budete mít všichni fajn. ;)
A školka.. Mně je kolikrát spíš na přítěž. Musíme brzo vstávat. JInak bychom ještě ležely. :D Takhle budeš mít taky víc klidu. Vikča ti bude pomáhat.

In reply to by terčula

To je pravda, pro svoje pohodlí jsem si sice přála větší rozestup, ale pro Viki i pro malého bude lepší, když budou věkově blíž :-)
Mě ta školka mrzí, protože Vikča strašně potřebuje děti, navíc vstáváme nejdéle v půl sedmé, tak by ani nebyla změna :DD

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky