Velmi bolestivá MS?

01.06.2012

Ahoj holky včera jsme dostala MS nikdy před tím sem nwměla takové bolesti jako včera břicho mě bolí skoro vždycky ale tak jak mě bolelo včera mě snad nikdy ještě nebolelo celu noc sem nespala chodila sem v předklonu po bytě snedla sem spoustu prasku na bolest a nic:-( mate to taky nekdo a co vam pomoha?

Kliknutím vložíte smajlíky:

teda není co závidět ... vzpomínám na kámošku ze stření, ta mívala taky tak šíleně bolestivou ms, že byla několikrát i na pohotovosti, aby jí něco píchli od bolesti, fakt pomalu omdlívala ... po té injekci se jí ulevilo, jinak nepomáhalo nic, pak si nechala napsat antikoncepci a měla klid, ted už nevím jak to má, ale z osobní zkušenosti - mě taky bolívala dost břicho, ale jen 1. den, jedině brufen zabral, takže OK, pak jsem měla antikoncepci nějakou dobu a po vysazení byla ms o 50% lepší, břicho bolelo, ale dalo se to zvládnout i bez léků, takže se porad na gyndě, třeba na čas si ji nech nasadit a snad se bolestivost upraví

Také jsem mívala bolestivou ms, ale ne tak jako ty. Ale co ti chci napsat...v 15 letech jsem měla cystu na vaječníku a na bolest jsem dostala lék Spasmoveralgin. Ten byl úžasný na bolest při ms, zabral a držel! Bylo to ale na předpis, a už je to víc jak 10 let, tak nevím jestli se ještě dělá, je to lék nejspíš na uvolnění křečí. Zkus se zeptat na gyn. Přeju hodně síly a at to přejde!

ahojky já jsem trpěla na bolestivou ms sotva jsem to dostala,migrena,zvracení bylo klasika. začla jsem brát antiko a srovnalo se to,po vysazení jsem otěhulila takže nevím jestli by se to vrátilo. jinak kapky,tabletky-bez efektu. zkus se poradit na gyndě :a:

Bohužel mám, takovou jsem měla 2 roky, měsíc co měsíc.
Měla jsem jí dlouhou 9 dní, silnou, měla jsem bolesti jako :pig: měla jsem horečku, průjem nebo naopak zácpu, migrénu, chodit jsem nemohla - lezla jsem na záchod vážně nekecám po 4, protože jsem se nemohla narovnat. Celých 9 dní jsem jenom ležela nebo se plazila na záchod. Fakt hnus, už to nechci nikdy v životě zažít. Prášky jsem mohla jíst jako bombony a nic, horký nepomáhalo, měla jsem různý kapičky na bolest - z těch jsem zvracela, měla jsem cviky ty to ještě zhoršili, no děs. Nakonec jsem nasadila antinu na pár měsíců a byla jsem v sedmém nebi, po vysazení se to díky bohu nevrátilo.
Nezávidím ti to.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka