Jak nasadit plastenku na ty golfky? prosim o radu

30.05.2012

Ahojky holky koupili jsme tyto golfáče http://www.ebambino.cz/ebambino/eshop/5-1-Detske-kocarky/0/5/2974-Golfo…
Byla jsem snima spokojená dokud nezačelo lejt jako pláštěnku na to máme original ale bohužel nevím kam ji pripevnit jako dole to chapu pripevnit na konstrukci ale kam nahore zdurazhuji ze nejde pretahnout pres celou strisku a taky nanoznik kdyz sem ho nasadila po stranach ji odstaval a foukalo ji tam poradite mi nekdo? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, bohužel neporadím, ale zajímalo by mě, jak jso s golfkami spokojená? Měla jsem je totiž předběžně vyhlídnuté pro malou, tak by mě zajímalo,jak jsou prostorné a jestli budou vhodné už tak pro roční dítě? Je nám teprve 5 měs.,tak máme čas, ale ty po první dcerce jsem zrušila :s:

In reply to by Barunka8

Ahojky jsme snimi docela spokojená my je kupovali malé k prvním narozeninám dají se položit uplně do lehu takže se v nich i vyspí akorát jak jsem psala stou pláštěnkou a tím nanožníkem docela bojujeme jinak jsme spokojená prostorne docela jsou a hlavne jsou lehoučké všude si je vynesu i s malou sama májí super střišku kdy hodně sviti sluničko da se naklopit hodně dopředu tkže super můžu doporučit :a:

ahoj, taky jsem měla originál pláštěnku přímo k golfkám. Musíš nejdřív nandat pláštěnku na okraj stříšky (určitě je na gumičku v oblasti stříšky). Takže ty jí dáš hned jak je konstrukce stříšky. Mám pocit že u nás tam byli takové gumičky po stranách, které jsem přidělala ke konstrukci golfek hned pod stříškou. Každopádně když dáš pláštěnku tak je vlastně celá stříška odkrytá...
Já jsem neměla originál nánožník ale koupila jsem universal od Emitexu. Byl super ale taky přímo nedoléhal ke golfkám jako je třeba nánožník u kočárku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka