mini anketa-plenky

26.05.2012

:a: ahoj maminky,holky,

mini anketa,jaké používáte,nebo jste používaly plenky po narození.
Já u prvního byla hodně spokojena s hugiskama,ale slyšela jsem,že se zhoršily,tak nevím..poraďte,dejte svůj názor.

děkuji a pěkný víkend vám přeji :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky u prvního syna jsem používala Pampers a nejlepší byli Fixies-bohužel teď už nejsou. A teď u malé nám nejvíce vyhovovali Pampers Aktiv baby.

u obou pampers.Po hugies se pročůravali oba dva.U staršího jsem pak plynule přešla od pampers které se strašně zhoršili kvalitou na babylove (z DM, super jako staré pampers,měkké a savé), pak občas tesco zelené a AQ quality z alberta, ale ty jsou celkem tvrdé. U malé zatím bílé pampers a žluté pampers...ty sleep and play (oranžové) mi pročůravali, u malé jsem ted vyzkoušela i Babylove a super :-)

Ahoj, u prvního syna jsme byli na Pamperskách, a teď u druhého to taky plánuju. První jsme měli ty žluté, myslím a pak t modré Pampers. Huggiesky mi kolikrát pročůral. :a:

Ahoja ja jen pampers -oranzove, v porodnici jsme mely s malou hugisky a ty procuravala, ted mam zase nakoupene pampersky, mam totiz moznost kupovat za snizenou cenu tak toho chci vyuzit , uvidime co bude u kloucka, mam jedny do porodnice a jedny doma , kdyz mu nebudou sedet zkusime jine

In reply to by Linda.S

u nas prave problem nebyl, jen kdyz jsem treba jednou koupila rosmanovske tak se mi oprudila , uvidim chtela jsem si nakoupit dopredu ale nema to cenu , prvne radsi vyzkousime co mu bude sedet, trebba kamaradka si taky chval ty hugisky kvuli pytlika a papersky ji procural a u holky ji taky sedely pampersky a hugisky nemohla :s:

In reply to by hipouseksousek

no jasny,zalezi hodne na pokozce a co sedne,my teda nemohli zadny levny,podle nazvu obchodu,to delalo zle,co si pamataju,jo a nakoupila jsem ted dopredu pampers a nicolka je bez plinek,takze mam celej balik,skoda,ze jste tak daleko holky :( a jak se citis?

In reply to by Linda.S

no ja mam pocit ze se kazdou chvilkou rozpadnu :///: vcera jsem rikala tatkovi ze si nenecham po porodu vylepsit prsa ale necham si dat nove kycle :s: dneska rano ve 3 me vzbudila zase bolest cca po 10 minutach zas jsem se hodku a pul kroutilaa v postel a konec, preslo to :00: :00: pak jsem teda sla na wc a zase prujem , tak ja uz fakt nevim, kdyz si sednu tak me picha ten cipek nebo co to tam mam :P dneska jsem rikala ze zkusim :sex: a uvidime

In reply to by hipouseksousek

kdyz jsem rodila posledni dceru,tak manza delal daleko,takze kdyz jsem se citila,jak ty,vzal si dva dny volno,vic nemohl,takz ten den jsme trikrat :sex: druhej den jsme sli jeste na prochazku a to uz jsem citila,ze to bude.no vectyri jsem odjela do porodky se stahama po 4 minutach,pak mi praskla voda a mala se narodila snad za pet minut,hrozne rychle,ale to bylo tim,ze jsem byla brzo po prostredni dcerce.takze jako ja bych do toho sla :s:

ja u vsech deti pampers,ale ne ty oranzovy levny,ty stoji za houby,klasicky.ty huggies mi pridou tvrdy,ale byla jsem zvykla na ty pampers,tak asi proto :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka