klid pred bouri??

23.05.2012

Ahuj holky , zase ja a moje otravne otazky :///: jak nektere vedi tak jsem nejaky ten patek tehotna -38tt a sice teda budu rodit poprve pripadam si v nekterych vecech jako zacatecnik, jde mi o to ze ve 37tt uz jsem mela nejaky nalez a doktor rikal ze muzu rodit kazdym dnem ale znate to... jde mi ale o to ze melho jsem vzdycky citila behem hodiny treba 20krat aspon sem prejela nozka, nebo se jako ze protahl :///: a od vcerejska se mi zda hodne lenivy, ja vim ze mi reknete ze uz tam ma malo mista ale to mel i pred par dny a vedela jsem o nem porad, ted je klidne i dve hodky ticho a kdyz uz se hne tak je to hooodne chabe teda, tak nevim jestli se treba nepripravuje na cestu ven a nebo je treba nejaky problem? docela se zacinam bat .. mela jste to nektera taky tak ze se vam prcek porad mlel a pred samotnym porodem se citelne sklidnil?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj :-) Tak jak jsi na tom? Ja mam doma angelsounds, takze jsem prcka mohla kdykoliv zkontrolovat.. Jinak se mi mlel i pri porodu, "klid pred bouri" se u nas nekonal. :-)

In reply to by lolka

Ahoja, malej je v poradku..tuk, tuk, tuk pan doktor mi jen rekl ja si vas objednam na pristi tyden ale myslim ze uz se asi neuvvidime, tak jsem jen prohodila ze mu stejne neverim a ze tam budu chodit do vanoc :s: ale vcera na ozvach uz se zaznamenavaly stahy :? co ty?

In reply to by hipouseksousek

To se snad radsi ani neptej :-))) Malej je zlaticko, od vcera jen basti a spi, akorat ma trochu zloutenku, tak ho slunim u okna:-) Mne se nalily strasne prsa, nemuzu se poradne hejbat a to zavinovani delohy taky priserne boli! Ale ono se to srovna.. Uz abysme byli doma..

In reply to by lolka

jeee ja ti tak nahlas zavidim, hlavne ze jste oba v poradku, a jak to zaclo praskla voda , nebo kontrakce? no ja kdyz se mi narodila mala tak jsem se tech prsou az bala pac ty zvirata co jsem nosila v podprde vypadala fakt silene :s: tak snad nam to tu potom pisnes jak to probehlo a jak se cvrcek vubec jmenuje, mozna si to uz psala ale ja jsem hrozna sklerooza, pusinku malemu :h:

In reply to by lolka

ty prsa jsou nejhorsi prvni tyden,ja furt chodila do sprchy a hodne teplou vodou omyvala prsa a snazila se co nejvic vystrikat,jinak byli jak kamen a hrozne boleli,ale fakt se to srovna a zloutenku meli vsechny tri moje deti a u kojenycj trva trosku dyl,nez zloutenka zmizi,ale nic to neni.tak si uzivej miminka :a:

me prvy nekopal a neozyval se cely den pred porodem... jinak se to tak strida no ... a v 38tt se urco neco chysta , do mesice je venku :a:

Ono je to i tím nedostatkem místa v bříšku, že se nehýbe tak často. :) U mě fungoval prcek na čokoládu a měl svou "převalovací" hodinku okolo 22h, jak jsem zapadla k bedně. }:)
Ale držel se mě jak klíště až do 41+3. :00:

In reply to by Linda.S

:///: no vim ze bych toho chtela moc ale ja uz jsem fakt ko, kdybychy aspon nemela kazdy den ty silne posliccky, pichani ve spodku, krec. zily apod tak si klidne pockam ale takhl jsem jak struna a akorat jsem vztekla , rotivna , unavena az hruza, dekuji za odpoved :k:

In reply to by hipouseksousek

no ja to uplne chapu,zazila jsem to trikrat :s: hlidej si pravidelnost tvrdnuti bricha.mne se prostredni narodila o 12 dni driv a mela pres 3 kila,byla teda hrozne tlusta,nemohla 14 dni otervit oci pres ty baculaty tvare :s: no ale myslim,ze mi k tomu dopomohl sex.ono sperma obsahuje latku,ktera se dava i do tablet na vyvolavani a navic org. ti taky pekne cvici s delohou :s: kdy mas termin?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka