Jupiiii:*)

25.10.2007

Holky hec,zitra ma dovolenou,se tesim jako mala.Normos mi to ranni stavani dela cim dal tim vetsi problemy.A ja blb vcera doktorce rekla,ze je vse v poradku.A samozrejme,ze na vsechno na co jsem se ji chtela zeptat jsem zapomnela.Ja jsem ale Tukan.:*)Nebo je to normalni?:*)))doufam,ze Vam se to stava taky.

Při poslední návštěvě doktora jsem vypadla tak rychle, že jsem nestihla skoro ani říct na shledanou :-D vždycky jsem tak rozhozená, poděkuju, spokojeně odcházím a cestou si vzpomenu, že jsem měla tři otázky :-D a ranní vstávání.. tak to je pro mě smrt :-D mám problém vstát i v deset hodin, když chodím na jedenáctou do práce.. ufff

Jo to já taky často zapomínám a prý je to v těhu normální! A hrozně jsem se divila, že jsem minulý týden úspěšně a na plný počet zvládla autoškolu :-) Peťka

Ahoj, já když četla články o těhulích, tak jsem se dozvěděla, že v těhotenství se hodně zapomíná a taky že všechno vypadává z rukou. Tak to by u mě teda sedělo, jsem teď šikovná jak hrom do police. Takže je to normální, netrap se :-)))

Zezačátku jsem taky zapomínala a pak jsem si to napsala na lísteček a než jsem šla na ředu ještě jednou jsem si to přečetla a pak jsem to na něj vychrlila.

Ja to mam taky,doma si pripravim na co vechno se chci zeptat a pak jsem tam a treba vidim mimi tak uz nevim nic a vetsinou se zapomenu na vsechno zeptat :-)

Jé to se mi stává taky! Např. minule jsem se ani nezeptala, kdy budou výstedky triple testu, tak jsem tam druhej den letěla znova :-)) Ale já už si zvykla na to, že mám hlavu děravou jak cedník. Poslední dobou zapomínám všechno možný. Třeba včera jsem pořád z lítala z 2.patra do sklepa a až na popátý se mi zadařilo donýst to, pro co jsem šla... :-)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka