po sexu MS

22.05.2012

Ahojky holky.Tak nevím.....Už sem sem psala,jak sem na tom tento měsíc s MS.když sem ji měla dostat,tak přišlo jen špinění a cca 5 dní.Pak to skončilo,tak jsme si s taťkem :sex: a začala mi MS.Tak sem si říkla,že to tak mže být,že se to "prorazilo"tak sem tomu nevěnovala pozornost.Teď mi to skončilo a včera jsme s taťkem zase :sex: a hned po vyvrcholení se začala o5 krvácet...No,popisovat tu nebudu,jak manžel reagoval a jakej to byl hroznej pocit,ale celkem mě to šokovalo.Zítra asi zavolám na gyndu a zeptám se,co s tím...Rozhodně mi to totiž nepříjde normální....Asi se vám to nestalo,že?

In reply to by Dana Medková

Ahojky :k:
To jsi hodná,.Ale přesně jak sem předpokládala..HCG negativní....Takže uvidíme,co nám přinese další měsíc..Dostala sem nové léky...už zase,aby zamezily krvácení,ale MS bych měla normálně dostat.Tak uvidíme...Asi si začnu taky měři teplotu a dělat ovu testy.... :s: Jenže já na to nejsem.. :n:

In reply to by Ja.Zandysek

tak to mě moc mrzí :h: začni pít kontryhelový čaj,hodně pomáhá ,myslím že by stačilo měření té teploty ,já na to taky nejsem nebo spíš na to nemám ráno čas,prý se to dá měřit i v puse,ale asi se musí i ležet ,já jen že bych šupla do pusy teploměr a valila dělat malýmu mlíčko :s: :s: jinak by to asi nešlo :s:
a Honzík se vám povedl hned a bez problémů?

ahoj brouku tak jak jsi dopadla ,volala jsi k dr ?? a těhotná teda nejseš ?? zkoušela jsi test ?
mě se to teda nestalo ,je možný že jsi těhule a můžeš mít víc prokrvenou sliznici a ted to po sexu může krvácet

mně se to stalo zrovna nedavno, krve jak z vola. Hrozný. Ptala jsem se u dr a prý je to možný, mám měsíc danou mirenu, tak jestli je to tím, že jsem si na ní ještě nezvykla. Osobně doufám, že se to už nebude opakovat. Tuhle trapnou situaci už nikdy zažít nechci!

In reply to by terčula

Ahoj, můžu s tě jenom zeptat, co je na tom hnusnýho?
Opravdu to nemyslím špatně, jenom by mě zajímalo, jestli tvému partnerovi vadí krev nebo tobě? Já mám totiž jenom v okolí lidi, co spolu spí i přes MS.
Tak by mě to opravdu jenom zajímalo, vážně to nemyslím zle, jsem jenom zvědavá.
Mě se taky stalo, že jsem hodně silně hnědě špinila po sexu a partner teda měl strach o mě co mi je, jestli mi něco neudělal a nevadilo mu, že je od toho špinavej.

In reply to by pavlinka77

ahoj jen písnu taky svůj názor k sexu při MS ,jde přece o to že se tělo čistí ,mě to přijde tak, že je to špinavá krev a přes to bych to dělat nemohla ,všechno špinavý od krve :n: :? ...
stane se že se po sexu začne třeba špinit ,krvácet ,můj chlap by z toho teda taky nevyšiloval ,ale nevyhledávám sex při MS :-)

In reply to by Dana Medková

Tak u mě to takhle neprobíhá, já mám MS tak slabou, že by mi stačila i jedna vložka na den a v noci bych vůbec vložku mít nemusela, prostě v noci ze mě nic "nejde" takže u nás není všechno od krve. Ptala jsem se doktorky, jestli si tím nemůžu způsobit infekci, vím, že čípek je náchylnej v tomto období, tak říkala, že ne, že ta krev to spláchne ven :D tak nevím.
A většina mých kamarádek říkala, že na sex mají největší chuť při MS a některých to pomáhá od bolesti :-)

Ale jsem ráda, že znám i názor druhý strany :a:

já krvácela takto taky a bylo to z čípku někdy i pár dní 2-3, samo se to časem upravylo ale chce to říct doktorce at to hlídá a dělá stěry pravydelně :-) držím palce at je to ok. :one:

Normální to určitě není, a jak dlouho po sexu to krvácení trvá ?
Já teda znám dva případy z okolí, kterým se stávalo to stejný, v jednom případě se zjistilo, že to krvácení bylo jenom z čípku, a bohužel u té druhé to byla rakovina, ale to jsem tě opravdu nechtěla strašit, jenom jsem ti napsala zkušenosti co jsem zažila u známých.
Budu držet palečky ať se to srovná :-)
Jinak já když mám MS, teda tědka ne jsem těhu, ale když jsem měla tak jsem s partnerem normálně sex měla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky