Prořezávání zoubků a nurofen

18.05.2012

Holky, muzu poprosit o radu? Malymu se prorezavaji zoubky, snazim se to udrzet jen na Calgelu a homeopatikach, ale jsou dny, kdy ho to boli hodne, spatne spi, apod...tak jsem mu davala cipek, ale v lekarne mi doporucila Nurofen, ze je lepsi...a jak dlouho mu to muzu davat? pani rikala, ze do 3 dnu to zabere, coz zabralo, ale kdyz ho vysadim, tak budeme tam kde jsme byli..
Jsem zvedava, kdy uz mu vyleze, uz ,,roste" skoro mesic :-/

Kliknutím vložíte smajlíky:

my jsme dávali Nurofen n noc-je pravdou,že až kolem toho roku,kdy mu rostlo snad pět zubů najednou :( Ono to nejvíác bolí v noci,takže jedna dávka na noc mu pomůže,než aby mu ublížila.Ale určitě bych to nedávala denně měsíc třeba prostě,když ho to fakt nejvíc bolí.

no ja mu ho dneska dam a pak zkusim vysadit a uvidime..kdyztak bych ho taky davala na noc, protoze malej taky se moc nevyspi (a my s nim :s: )

my jsme při prořezávání zoubků taky hodně používali calgel a někdy došlo i na ten nurofen. Ten jsem se snažila dávat spíš na noc, aby se brouček aspoň trochu vyspal (a my s ním), dny jsem se snažila zvládnout bez léků. Určitě bych nedávala nurofen měsíc v kuse, to mi přijde docela dlouho :? zkusila bych ho vysadit a uvidíš, jak na to bude reagovat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka