Pomoc!!

21.04.2008

Ahoj holčiny, prosím vás, tedy asi hlavně maminy, na kapičku proti krvácení se chodí 6 a pak 9 týden??

ahojky Borůvko :k: :k: :k: :k:
Kapičky proti krvácení jsme dostali od doktorky na receptu. Do šesti týdnů jsem kapala každej týden jednu kapičku. od toho šestýho týdne mám dávat jednu kapku měšíčně. :a: :a: :a: :a: co malá jak roste?????? :h: :h: :h: :h: :h:

In reply to by happysil

Ona nám to právě nenapsala, že prý to maminky pletli..no a jak je vidět, já nevím.. No stejně tam budu zítra volat, tak se zeptám..:-)
My rosteme a hlavně se malá už pěkně směje a to je nádhera, jsem z ní úplně nadšená a to i v šest ráno..:-D Ale jinak moc nepřibírá, máme teprve 4320g v 6ti týdnech (porodní 3750g) a měříme tedy už 56cm (porodní 52cm).. :h: :h: :h:
A co vy?? Jak se máte a zvládáte?? :a:

Ahoj Borůvko,nám nakapala dr.hned při první návštěvě,tedy v týdnu a dvou dnech a hned další týden nám dala další.Zda nám bude kapat i teď ve středu nevím.Asi si tam zavolej,nevím jak chodíte do poradny,ale my zatím každý týden,tak to kapání nehlídám,ale snad se to kape jen první měsíc.Můžu se ti ve středu zeptat.pa ;)

In reply to by marky2

jsi hodná, já si zavolám...evidentně to každá dělá jinak..my chodíme jen podle toho co je v průkazce a jednou jsme byli na té kapičce mimo..což mi napovídá, že jsme dostali v týdnu, ve třech a ve čtyřech...zvláštní...

Holky nám dala doktorka jak jsme přijeli z porodnice, pak ve třech týdnech a teď právě nedávala v šestinedělí a že si mám přijít..no a to je ono, nevím..holt budu muset ze sebe udělat blbečka..ta vždycky kejvám a pak nic...:-( Ale stejně děkuji!!

já si nejsem jistá už je to přes tři roky ale chodilo se po měsíci myslím,raděj zavolej doktorce :)

Ahoj Borůvko, tak to si mě zaskočila o tom vůbec nic nevím :n: Doufám, že jsem něco neprošvihla :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky