Zase poradna

25.10.2007

Ahojte holky, tak jak jste se vyspaly?....já nic moc, od 6 hodin nespím, dneska mám kontrolu (zase) a pořád jsem nad tím musela uvažovat, až jsem z toho neusla. Pokud mi doktor zase něco blbého řekne, tak už mu nadám a bude. že jo?...Tak mi držte pěsti, mám to o půl jedenácté, pak dám vědět. Doufám, že už mě nepošle rodit!!!:-)))

jsme umytí, namalovaní, načančaní a vyrážíme.....vůbec se mi do toho počasí nechce a k tomu ještě 25 min. tramvajkou, ale co se dá dělat....tak zatíííím:-))))))))))))))))

Ahoj Hani. Držím palečky, ať je na tebe doktor tentokrát milej a nechá tě ještě doma :-))
Já upadla do komatu včera o půl 9, teď o půl 9 jsem se z něho probrala a cítím se, jako kdyby mě přejel kombajn. Včera jsem byla celej den na nahou. Přítelíček byl doma a já tak nemohla vysedávat u pc jako obvykle :-( Dodělali jsem poslední úpravy v obyváku a už jsem se tam nastěhovali! :-)) I když tam zatím máme jen televizi a stromek :-)) A večer jsme to slavili, Seděli jsme na zemi, Pavel popíjel pivo, já chroupala brambůrky a čučeli jsme na televizi :-)))

In reply to by cheshire.cat

Já vstávala včera v půl čvrté ráno a v devět večer už jsem nemohla udržet otevřené oči. V půl desáté jsem už spinkala jak nemluvně. A dneska jsem se ráno probrala a bylo mi tak strašně zle, že jsem byla vděční, že mají velké holky prázdniny a pohlídaly mi Natálku. Vyhrabala jsem se z peřin až po 10.

In reply to by Boža

Tako to máš dobrý, že máš doma takový šikulky :-) Kdyby to bylo na mě, tak zůstanu celý dopoledne v pelechu. Já se ale o půl 9 probrala a s hrůzou jsem zjistila, že naše zvířena už nespí a dělá v pokoji pěknej bordel. Pejsek je hodnej a jen do mě pošťuchoval čumákem, abych už konečně vylezla, ale papoušek už tam zběsile poletoval, tak jsem prostě vylíst musela... :-)

Tak držím palce, ať všechno dobře dopadne. Drž se. Jinak já nespala od 4 hodin. Hrůůza. Nevim, jestli na to má vliv těhotenství, ale dycky jsem bývala pěknej spáč, a teď vstávám a chodím spát se slepicema. :o) Drž se. Pá

Haničko držím palečky ať je dnes lékař dobře vyhajaný,napapaný a tudíž se bude chovat slušně a vše ti vysvětlí a řekne.
A ještě nechod rodit musíš nám dát zprávu o sobě!!!

In reply to by kicka

to je mi líto s těmi zády....mě to tak nedělá, jenom večer někdy...a bolí mě pravá strana hýždě, jak by mi někdo dal injekci:-)))))....zkus ležet na boku a podepři si ty záda a dej si i něco mezi nohy...myslím polštář, nebo tak....to taky uvolní....

Dobré ráno, já se taky moc dobře nevyspala, celou noc mě strašně bolelo břicho, asi z těch hrušek co jsem odpoledne spráskala, myslela jsem že umřu:-) Co by ti měl říct blbého??

In reply to by Monča K.

no to je nápad, dávat si hrušky:-)))))))))))))....mě minule doktor totiž něco řekl, jak jsem byla na natáčení srdíčka mimi a já pak probulela celé odpoledne:-(...když jsem se ho ptala, jestli je všechno v pořádku se srdíčkem (mimi se nehýbalo, spalo, až ke konci se vzbudilo), tak mi na to řekl:----ále jo, na hranici normy......čuměla jsem na něho jak tele na vrata a vůbec jsem nevěděla, co tím vlastně myslí...ani mi to nemohl vysvětlit, debil:-(...No uvidím, vezmu si aspoň do čekárny muže, jestli nebude muset pracovat a kdyby něco, tak ho na něho vpustím:-))))))))))))

In reply to by Hanka H.

Hani,kdyby měl zas nějaký řeči,tak mu řekni,že jsi tam naposledy. Ať tobě a mimískovi kontrola dobře dopadne.Pak dej vědět,pá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka