prostředek na troubu

17.05.2012

Ahojky, prosím můžete mi někdo poradit účinný prostředek na troubu, ale zároveň aby nesmrděl a nekouřil, když pak troubu zapnu? Vždycky když troubu umyju, tak ji pak zahřeju a min. 40 min. se z ní valí smradlavý kouř...Nic moc...Děkuju :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj :a: tak ja myji troubu tak, ze ji pred mytim zahreji na chvilicku aby se ohraly ty steny v troube, ne moc, aby jsi na ne mohla polozit ruku, kdyz je trouba zahrata nastrikam vsude po stenach Cilit bang ( nevim jestli jsem to napsala spravne, nechce se mi vstavat a jit se podivat jak se to pise :///: ) se zelenym vickem, ten je na mastnotu a pripaleniny, necham tak 20 minut pusobit, ono to na tech teplych stenach ucinkuje lepe nez ve studene troube, pak si vezmu houbicku na nadobi a pisek (cif) a cistim tou hrubsi stranou, mastnota a pripaleniny jdou krasne dolu, pak je nejhorsi to vymyvani, stale machat hadr a troubu vymyvat :00: no a kdyz skoncim, zapnu troubu na 200stupnu a chvili pecu na prazdno, aby se zbytek cisticich prostredku jakoby vypalil :a:

Zkuste obyčejný písek na nádobí mě to jde s ním dolů dobře. Nesmrdí(teda mě alespoň ne kupuji s citrónem). Žádný kouř se z ní nevalí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky