pas pro dítě

16.05.2012

Ahoj holky, vím že se o tom pořád mluví, my to nějak zazdili, ale taky budeme dětem vyřizovat pas - občas jezdíme k rodině na Slovensko. Kde se pas vyřizuje? Nechat děti vyfotit u fotografa nebo se pořizují fotky na místě (někde jsem četla že až na místě, ale je to tak všude)? Měly jste kolem vyřizovaní nějaké problémy? Děkuji za info, hledám po nětu, ale některé články jsou chaotické ...

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky moc děkuju za užitečné rady. Zas tak na pasy nespěcháme, ale zajdeme tam asi co nejdřív a uvidíme, když tam bude moc lidí, tak přijdem jindy, ti naši 2 neposedi by tam dlouho nevydrželi. :€s€:

Ještě přidám - pas se vyřizuje na pověřeném obecním úřadě. Můžeš mi do osobky napsat, kde bydlíš a já ti zjistím, pověřený obecní úřad. Jinak u nás žádná fronta nebyla. Teď jsem si tam byla dělat i OP a taky bez jakékoliv fronty. Čím větší město, tím to asi bude horší. Fotky dělají až na úřadě všude. Nelze se nechat vyfotit předem u fotografa.

ahoj,
prisla jsem na pasove, se dvema detma - 3 roky a pul roku a vsechno se vyridilo na miste (foceni, papirovani atd.) Potreba bylo jejich rodne listy a moje obcanka. platila jsem 200 Kc a pasy budou zy tri tydny.
A mela jsem stesti, prisli jsme rano a sli jsme hned na radu, dost jsme zdrzeli focenim, a po nas se udelala fronta, ale jen 3 lidi.

Cim blize k letu, tim budou fronty vetsi, takze bych si asi pospisila.

Ahoj. Občanství už nepotřebuješ. Zaplatíš 100 za vyřízení. Nevyplňují se žádné formuláře. Fotky si dělají na pasovém v kabince. Ale hlavně si připrav pevné nervy.Jsou šílené fronty. U nás je pasové na magistrátě.

žádné potvrzení o občanství už nepotřebuješ,od ledna je to zrušené... Jen přijdeš na pasové oddělení,dítě ti tam vyfotí,zaplatíš stovku a za měsíc si přijdeš pro hotové.Jediné co budeš potřebovat budou pevné nervy,jestli to nepotřebuješ akutně,doporučuju objednat se přímo na čas,jestli to u vás jde-my byli minulý týden vyřizovat novou občanku,čekali jsme dvě a čtvrt hodiny a na stejné chodbě s námi stáli lidi na pas a ty čekali v průměru 3-4 hodiny :00: :00:

ahoj, musíš mít potvrzení o občanství.. o to jsem žádala u nás na matrice(dávala jsem 100kč kolek), přišlo mi pak domu poštou, pak jsem měla můj rodný list a občanku, malého rodný list a náš oddací.. vyfotila ho paní tam dělala opičky, tak to bylo dobrý.. :-)
staršímu děla otisky malému ne :a:
zaplatila jsem a pak mi přišla jen sms, že je hotovo :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka